Congratulations! You've successfully entered the Bondora iPhone 14 prize draw.

Keep an eye on your inbox to see if you're the lucky winner. The prize draw will take place on 25 November 2022.

Want to see the best offer you can get from us?

Bondora's small Loan calculator is fast and convenient. Choose the loan amount and term that suits you. After that, the calculator automatically determines your possible monthly payment.

You can apply for Bondora's unsecured loans for all life events: Renovate your home, go on a dream vacation, start a business, buy a new car, you decide. No dream is too big.

Bondora Boost iPhone -arvontakampanjan säännöt

 1. Yleistä tietoa ja arvontakampanjan sisältö
  1. Bondora iPhone -arvontakampanjan (jäljempänä Kampanja) järjestää Bondora AS, Suomen sivuliike, Y-tunnus 2694508-8, kotipaikka Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki (jäljempänä Bondora).
  2. iPhone 14 -puhelimen (jäljempänä Palkinto) -arvontaan osallistuvat Kampanjaan asianmukaisesti ilmoittautuneet osallistujat, jotka täyttävät näiden sääntöjen kohdassa 2 esitetyt ehdot.
  3. Kampanja-aika: 21.11.2022–4.12.2022.
 2. Osallistumisehdot
  1. Kampanjaan saavat osallistua Suomessa vakinaisesti asuvat vähintään 18-vuotiaat henkilöt (jäljempänä Osallistujat).
  2. Bondoran työntekijät (myös Bondora-konsernin työntekijät) ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua Kampanjaan.
  3. Osallistuakseen Kampanjaan osallistujan tulee ladata Applen tai Googlen sovelluskaupasta tai Kampanjan verkkosivuilla olevasta linkistä Bondora Boost -sovellus ja kirjautua Bondora Boost -sovellukseen.
 3. Palkinnon arvonta
  1. Bondora valitsee satunnaisesti voittajan (jäljempänä Voittaja) kaikkien näiden ehtojen kohdan 2 alakohdan 3 mukaisesti Kampanjaan ilmoittautuneiden Osallistujien joukosta 5.12.2022.
  2. Bondora ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä Voittajaan lähettämällä sähköpostia hänen osallistumislomakkeessa ilmoittamaansa osoitteeseen viimeistään 7 päivän kuluttua arvonnasta.
  3. Palkinto postitetaan Voittajan osoitteeseen, jonka Voittaja ilmoittaa Bondoralle Bondoran vaatimalla tavalla. Palkintoa ei voida korvata käteisellä tai tilisiirrolla maksettavalla rahalla. Bondoralla on muun muassa oikeus pyytää Voittajaa vahvistamaan henkilöllisyytensä.
  4. Palkinto lähetetään Voittajalle 30 päivän kuluessa Voittajan tietojen ilmoittamisesta Bondoralle.
  5. Bondora voi päättää arpoa uuden Voittajan, jos Voittaja on rikkonut Kampanjan sääntöjä ilmoittamalla Bondoralle vääriä tietoja tai jos Bondora ei tavoita Voittajaa 7 päivän kuluessa (muun muassa Voittajan tili- ja osoitetietoja käyttämällä) Voittajasta johtuvista syistä. Tällaisissa tapauksissa Bondora ei ole vastuussa siitä, että Palkintoa ei jaeta ja/tai että alkuperäinen Voittaja ei tavoita sitä.
 4. Henkilötietojen käsittely
  1. Kampanjaan Osallistuja hyväksyy sen, että Bondora käsittelee Osallistujien henkilötietoja Bondoran Tietosuojakäytännön mukaan, mutta vain Kampanjaan ja Palkinnon arvontaan liittyviin tarkoituksiin.
  2. Kampanjaan Osallistuja voi antaa suostumuksensa siihen, että Bondora käsittelee hänen henkilötietojaan muihin tarkoituksiin (esim. suoramarkkinointiviestien lähettämiseen).
 5. Muuta
  1. Kampanjan järjestämismenettelyt on määritelty näissä ehdoissa, joiden noudattaminen on pakollista kaikille Kampanjaan Osallistujille.
  2. Bondoralla on oikeus muuttaa Kampanjan ehtoja tai lopettaa Kampanja ennenaikaisesti hyvästä syystä. Edellä mainitusta Bondora tiedottaa julkisesti verkkosivuillaan.
  3. Jos Osallistujalla on kysyttävää Kampanjasta, mukaan lukien valitukset, hän voi ottaa yhteyttä Bondoraan käyttämällä näiden ehtojen kohdassa 1.1 tai Bondoran Usein kysyttyä -sivulla ilmoitettuja yhteystietoja.
  4. Mahdolliset Kampanjasta johtuvat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.

226,683 people have invested over €900.2M and earned €200.1M – YOU become the bank.

 • Automated investing made simple
 • 11-year track record
 • Start with a minimum of €1
Start now
Please review our terms and conditions on bondora.com, and consult with a financial advisor if necessary.

Get a loan offer in 1 minute!

-

-

*Loan amount from €100 to €10000. Repayment period from 3 to 60 months. Annual Percentage Rate (APR) from 25.72% to 29.11%.