Laina jonka kohteen sinä päätät

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

0€

Lainan määrä 500€ - 10000€. Lyhennysaika 3 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 21,55% - 97,15*%.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Mikä on laina?

Laina tai luotto on rahavelka, josta lainanantaja ja lainanottaja tekevät keskenään sopimuksen. Lainan takaisinmaksu tapahtuu sopimuksen mukaisesti, osissa taikka kerralla. Rahalainasta peritään yleensä korkoprosentti, jonka määrästä sovitaan ennen lainan ottamista.

Lainaa takaisinmaksu voi tapahtua tasalyhennyksinä, tasaerissä tai kiinteissä tasaerissä. Lainan lyhennystapa sovitaan lainaa ottaessa. Kaikkien takaisinmaksutapojen maksuerät koostuvat lainakauden aikana kertyneistä koroista sekä lainan lyhennyksestä.

Millaisia erilaisia lainoja on saatavilla?

Lainan voi tarvita erilaisissa elämäntilanteissa, minkä vuoksi myös lainoja on monenlaisia: pikalaina, asuntolaina, opintolaina, autolaina, leasing, luottokorttilaina.

Riippuen käyttötarkoituksesta ja lainasta, lainatyypit, lainasummat, laina-ajat sekä muut ehdot vaihtelevat. Lainaa hakiessa kannattaakin tutustua huolella kaikkiin ehtoihin, jotta saat tarpeisiisi sopivimman lainan parhaimmilla ehdoilla.

Mikä on Bondora-laina?

Bondora-lainat ovat kotisivujemme kautta haettavia vakuudettomia lainoja.

Bondora-lainalla on edullisempi korko, joka määräytyy luottotietojesi ja lainatarpeidesi mukaan.

Bondoran lainarakenne takaa lainanottajille nopean, helpon ja edullisen tavan hakea lainaa.

Bondora-lainat ovat täysi-ikäisille yksityishenkilöille tarkoitettuja vakuudettomia lainoja. Bondora-lainan avulla voi rahoittaa erilaisia, ehkäpä odottamattomia menoja 10 000 euroon saakka.

Bondora-lainat eivät sisällä piilokuluja. Allekirjoittaessasi lopullisen lainasopimuksen, veloitamme sinulta kuukausittain kiinteähintaisen asiakastilin hoitomaksun. Asiakastilin hoitokulu lisätään maksettavien korkojen päälle.

Voit hakea Bondora-lainaa täältä. Lainahakemuksemme täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Lue lisää käyttöehdoistamme.

5 ehtoa ennen
lainahakemuksen tekemistä

 • Olet vähintään 21-vuotias
 • Sinulla on pankkitili kotimaassa
 • Sinulla on viralliset tulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriötä
 • Ei historiaa uhkapeliriippuvuudesta

Lainaehtomme

 • Vakuudettomia lainojamme on erittäin helppo hakea
 • 500-10 000 euroa, 3 kuukautta - 5 vuotta
 • Lainakorot alkaen 9,66%
 • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
 • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi
 • Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
 • Voit hakea lainaa jopa älypuhelimellasi

Miksi lainata
Bondorasta?

Hae lainaa missä ja milloin vaan

Kaikille meille sattuu odottamattomia vahinkoja. Auto tai pesukone voi yhtäkkiä hajota. Vahinkoja voi tapahtua keskellä yötä eikä kukaan ole niistä suojassa. Voit olla säästänut rahaa, mutta silti sitä jää puuttumaan, kun suunnitelet jotain isompaa kuten lomamatkaa, haluat ostaa uutta autoa tai alat remontoida kotiasi.

Voit hakea lainaa vaikkapa klo 2.00 yöllä ja pyhinä! Voit hakea lainaamme ympäri vuorokauden. Sinun ei tarvitse mennä toimistoon, verkossa olevan lainahakemuksemme voit täyttää jopa sängyssä.

Edullinen ja henkilökohtainen

Käytämme jo vuodesta 2009 uusinta teknologiaa, jotta lainaaminen olisi helppoa, edullista ja henkilökohtaista!

Kaikki lainatarjouksemme ovat henkilökohtaisia ja kohtuullisilla koroilla. Lainakorot alkaen 12%.

Nopeammin kuin koskaan

Voit hakea lainaamme verkossa ympäri vuorokauden. Voit tehdä hakemuksen myös puhelimessa. Lainahakemuksemme täyttämiseen kuluu alle minuuttia ja saat meiltä hetkessä alustavan lainatarjouksen. Lainatarjouksia teemme 7 päivää viikossa.

Tarjoamme turvallisen lainanhaun kaikkille lainaa tarvitseville. Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Tallennamme tiedot korkean turvatason palvelimille, joihin on mahdollista päästä käsiksi vain tarkasti valvotuissa olosuhteissa.

Valitse sopiva kuukausierä

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat meiltä vain minuutin kuluttua alustavan lainatarjouksen. Räätälöimme kaikki lainatarjoukset juuri hakijalle sopivaksi ja tarjoamme kohtuulliset korot. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykyjesi mukaan.

Sinulla on aikaa 72 tuntia tehdä päätös. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykyjesi mukaan. Kun se aika on ohi, hakemuksesi perutetaan automaattisesti eikä sinulla ole mitään velvollisuutta Bondoran lainojen suhteen.

Luotettava ja rehellinen

Laina-analyytikömme tarjoavat sinulle turvallisen lainanhaun ja Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Haluamme käsitellä kaikki hakemukset mahdollisimman nopeasti ja antaa sinulle vastauksen jo parin tunnin kuluttua.

Lainahakemuksia käsitellään 7 päivää viikossa eli myös viikonloppuna ja pyhinä. Olemme olemassa koko ajan!

Ei piilokuluja

Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen siirretään laina automaattisesti pankkitilillesi. Pankkisiirron kesto on noin 3-5 arkipäivää riippuen pankista.

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainasi etuajassa takaisin. Emme veloita siitä lisämaksua. Meillä ei myöskään ole piilokuluja. Saat tutustua kuluhin TÄÄLLÄ.

Kuinka voin hakea
lainaa Bondorasta?

 1. 01 Rekisteröidy ja
  lähetä lainahakemus
 2. 02 Valitse sopivin
  lainatarjous
 3. 03 Todenna henkilöllisyytesi ja
  allekirjoita sopimus

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

0€