Bondoran laina netistä

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

0€

Lainan määrä 500€ - 10000€. Lyhennysaika 3 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 22,69% - 108,82*%.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Haluatko mielummin hakea lainaa netistä kuin kasvotusten pankista?

Monet lainaa tarjoavat yritykset toimivat täysin verkossa, joten voit myös hakea lainaa hetkessä vain netistä. Verkossa hakeminen on helppoa, sillä voit täyttää hakemuksen vaikka keskellä yötä - jos niin haluat. Myös Bondora toimii täysin verkossa, koska pyrimme minimoimaan hallinoinnista johtuvat kustannukset. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tinkisimme palvelun laadusta!

Joustavasti lainaa netistä

Ei vaikeita käyttöehtoja, ei työläitä hakemuksia. Useat ovat tottuneet käyttämään monia eri palveluita ainoastaan netissä. Tämän vuoksi, useat myös haluavat hakea lainaa netistä sen helppouden ansiosta. Lainaa netistä on mahdollista saada useammalta sivustolta ja päätökseen kannattaa käyttää aikaa. Kannattaa siis tutkia netistä lainaan liittyviä termejä ja ehtoja, jotta voit vertailla eri lainantarjoajien sivustoja.

Lainaa netistä turvallisesti

Voiko lainaa hakea turvallisesti netistä? Kyllä voi! Kannattaa kuitenkin tarkistaa ennen lainanhakua lainaa tarjoavan yrityksen tiedot myös muualta netistä. Pikainen googlettaminen yleensä paljastaa, mikäli luotontarjoajaa kannattaa ehdottomasti välttää. Kannattaa myös tarkistaa, kuuluuko yritys AVI:n luotonantajarekisteriin. Tämän vuoksi myös kuulumme AVI:n rekisteriin, jotta voit huoleta hakea lainaa kauttamme. Lainaa kannattaa hakea netistä vain luotettavalta yritykseltä.

5 ehtoa ennen
lainahakemuksen tekemistä

Lainaehtomme

 • Vakuudettomia lainojamme on erittäin helppo hakea
 • 500-10 000 euroa, 3 kuukautta - 5 vuotta
 • Lainakorot alkaen 10%
 • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
 • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi
 • Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
 • Voit hakea lainaa jopa älypuhelimellasi

Miksi lainata
Bondorasta?

Hae lainaa missä ja milloin vaan

Kaikille meille sattuu odottamattomia vahinkoja. Auto tai pesukone voi yhtäkkiä hajota. Vahinkoja voi tapahtua keskellä yötä eikä kukaan ole niistä suojassa. Voit olla säästänut rahaa, mutta silti sitä jää puuttumaan, kun suunnitelet jotain isompaa kuten lomamatkaa, haluat ostaa uutta autoa tai alat remontoida kotiasi.

Voit hakea lainaa vaikkapa klo 2.00 yöllä ja pyhinä! Voit hakea lainaamme ympäri vuorokauden. Sinun ei tarvitse mennä toimistoon, verkossa olevan lainahakemuksemme voit täyttää jopa sängyssä.

Edullinen ja henkilökohtainen

Käytämme jo vuodesta 2009 uusinta teknologiaa, jotta lainaaminen olisi helppoa, edullista ja henkilökohtaista!

Kaikki lainatarjouksemme ovat henkilökohtaisia ja kohtuullisilla koroilla. Lainakorot alkaen 12%.

Nopeammin kuin koskaan

Voit hakea lainaamme verkossa ympäri vuorokauden. Voit tehdä hakemuksen myös puhelimessa. Lainahakemuksemme täyttämiseen kuluu alle minuuttia ja saat meiltä hetkessä alustavan lainatarjouksen. Lainatarjouksia teemme 7 päivää viikossa.

Tarjoamme turvallisen lainanhaun kaikkille lainaa tarvitseville. Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Tallennamme tiedot korkean turvatason palvelimille, joihin on mahdollista päästä käsiksi vain tarkasti valvotuissa olosuhteissa.

Valitse sopiva kuukausierä

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat meiltä vain minuutin kuluttua alustavan lainatarjouksen. Räätälöimme kaikki lainatarjoukset juuri hakijalle sopivaksi ja tarjoamme kohtuulliset korot. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykyjesi mukaan.

Sinulla on aikaa 72 tuntia tehdä päätös. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykyjesi mukaan. Kun se aika on ohi, hakemuksesi perutetaan automaattisesti eikä sinulla ole mitään velvollisuutta Bondoran lainojen suhteen.

Luotettava ja rehellinen

Laina-analyytikömme tarjoavat sinulle turvallisen lainanhaun ja Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Haluamme käsitellä kaikki hakemukset mahdollisimman nopeasti ja antaa sinulle vastauksen jo parin tunnin kuluttua.

Lainahakemuksia käsitellään 7 päivää viikossa eli myös viikonloppuna ja pyhinä. Olemme olemassa koko ajan!

Ei piilokuluja

Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen siirretään laina automaattisesti pankkitilillesi. Pankkisiirron kesto on noin 3-5 arkipäivää riippuen pankista.

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainasi etuajassa takaisin. Emme veloita siitä lisämaksua. Meillä ei myöskään ole piilokuluja. Saat tutustua kuluhin TÄÄLLÄ.

Kuinka voin hakea
lainaa Bondorasta?

 1. 01 Rekisteröidy ja
  lähetä lainahakemus
 2. 02 Valitse sopivin
  lainatarjous
 3. 03 Todenna henkilöllisyytesi ja
  allekirjoita sopimus

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

0€