Facebook Pixel Code

Lainojen yhdistäminen

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

Lainan määrä 500 € - 10000 €. Lyhennysaika 3 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 19,9 % - 68,31* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan kahden tai useamman lainan yhdistämistä, jolloin lopputuloksena on yksi suurempi laina. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä uudella lainalla on tarkoitus maksaa aiemmin otettuja lainoja kustannuksineen.

Lainojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto, kun lainanhakija haluaa selkeyttää lainatilannettaan, ei hallitse päivittäistä talouttaan tai joutuu ottamaan toistuvasti pikalainoja. Toistuvasti otetut ja nopeasti erääntyvät pikalainat ovat näin helposti hallittavissa yhdellä, yhdistetyllä lainalla.

Yhdistämällä lainat pystyt neuvottelemaan lainallesi uuden koron ja maksuajan. Lainojen yhdistämisen etuna on yleensä korkojen ja muiden kulujen laskeminen, koska lainojen yhdistämisen jälkeen maksat vain yhdestä lainasta.

Vakuudettomien lainojen takaisinmaksamiseksi saatetaan ottaa yksi suurempi vakuudellinen laina. Vakuudeksi saatetaan tarjota jopa omaa kotia, mutta silloin vaarana on oman kodin menetys, jos ei pystykään selviytymään lainan takaisinmaksusta ajallaan.

Kannattaako lainojen yhdistäminen?

 • Kyllä, jos valitset oikean lainanantajan. Bondorasta voit hakea jopa 10 000 euron suuruista lainaa. Yhdistämällä aikaisemmat lainasi Bondoran lainan avulla, voit halutessasi maksaa lainasi takaisin etuajassa, ilman lisäkuluja. Lainamme eivät myöskään sisällä piilomaksuja- tai kuluja.
 • Kyllä, jos haluat laittaa taloudellisen tilanteesi järjestykseen. Bondora-lainan takaisinmaksuaikataulu ja korkokustannukset ovat sovittavissa.
 • Kyllä, jos luotettavan lainantarjoajan. Bondoralta saat lainan ilman vakuuksia.

Voinko yhdistää lainani Bondora-lainalla?

EHDOTTOMASTI!

Bondora-lainalla on edullisempi korko, joka määräytyy luottotietojesi ja lainatarpeidesi mukaan. Bondoran lainarakenne takaa lainanottajien kannalta helpon ja edullisen keinon saada nopea laina.

Bondora-lainat ovat yksityishenkilön menoihin tarkoitettuja lainoja ilman vakuuksia. Lainoilla voi rahoittaa erilaisia, jopa odottamattomia menoja aina 10 000 euroon asti.

5 ehtoa ennen
lainahakemuksen tekemistä

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on pankkitili kotimaassa
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriötä
 • Ei historiaa uhkapeliriippuvuudesta

Lainaehtomme

 • Vakuudettomia lainojamme on erittäin helppo hakea
 • 500 – 10 000 euroa, 3 kuukautta – 5 vuotta
 • Lainakorot alkaen 9 %
 • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
 • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi
 • Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
 • Voit hakea lainaa jopa älypuhelimellasi

Miksi lainata
Bondorasta?

Hae lainaa missä ja milloin vaan

Kaikille meille sattuu odottamattomia vahinkoja. Auto tai pesukone voi yhtäkkiä hajota. Vahinkoja voi tapahtua keskellä yötä eikä kukaan ole niiltä suojassa. Voit olla säästänyt rahaa, mutta silti sitä jää puuttumaan, kun suunnittelet jotain isompaa kuten lomamatkaa, haluat ostaa uutta autoa tai alat remontoida kotiasi.

Voit hakea lainaa vaikkapa klo 2.00 yöllä ja pyhinä! Voit hakea lainaamme ympäri vuorokauden. Sinun ei tarvitse mennä toimistoon, verkossa olevan lainahakemuksemme voit täyttää jopa sängyssä.

Edullinen ja henkilökohtainen

Olemme käyttäneet jo vuodesta 2009 asti aina uusinta teknologiaa, jotta lainaaminen olisi helppoa, edullista ja henkilökohtaista!

Kaikki lainatarjouksemme ovat henkilökohtaisia ja kohtuullisilla koroilla. Lainakorot alkaen 12 %.

Nopeammin kuin koskaan

Voit hakea lainaamme verkossa ympäri vuorokauden. Voit tehdä hakemuksen myös puhelimessa. Lainahakemuksemme täyttämiseen kuluu alle minuutti ja saat meiltä hetkessä alustavan lainatarjouksen. Lainatarjouksia teemme 7 päivää viikossa.

Tarjoamme turvallisen lainanhaun kaikille lainaa tarvitseville. Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Tallennamme tiedot korkean turvatason palvelimille, joihin on mahdollista päästä käsiksi vain tarkasti valvotuissa olosuhteissa.

Valitse sopiva kuukausierä

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat meiltä vain minuutin kuluttua alustavan lainatarjouksen. Räätälöimme kaikki lainatarjoukset juuri hakijalle sopivaksi ja tarjoamme kohtuulliset korot. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykysi mukaan.

Sinulla on 72 tuntia aikaa tehdä päätös. Ajan umpeuduttua, hakemuksesi peruutetaan automaattisesti, eikä sinulla ole mitään velvollisuuksia Bondoran lainojen suhteen.

Luotettava ja rehellinen

Laina-analyytikomme tarjoavat sinulle turvallisen lainanhaun ja Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Haluamme käsitellä kaikki hakemukset mahdollisimman nopeasti ja antaa sinulle vastauksen jo parin tunnin kuluttua.

Lainahakemuksia käsitellään 7 päivää viikossa eli myös viikonloppuna ja pyhinä.

Ei piilokuluja

Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen siirretään laina automaattisesti pankkitilillesi. Pankkisiirron kesto on noin 3 – 5 arkipäivää riippuen pankista.

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainasi etuajassa takaisin. Emme veloita siitä lisämaksua. Meillä ei myöskään ole piilokuluja. Saat tutustua kuluhin TÄÄLLÄ.

Kuinka voin hakea
lainaa Bondorasta?

 1. 01 Rekisteröidy ja
  lähetä lainahakemus
 2. 02 Valitse sopivin
  lainatarjous
 3. 03 Todenna henkilöllisyytesi ja
  allekirjoita sopimus

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

Kirjaudu sisään

Hae nyt lainaa

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

81 989 henkilöä on sijoittanut yli 285M € ja ansainnut 33M € – SINUSTA tulee pankki.

 • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
 • 11-vuoden kokemuksella
 • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.