Facebook Pixel Code

Mitä ovat pikalainat?

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

Lainan määrä 500 € - 10000 €. Lyhennysaika 3 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 19,9 % - 68,31* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Pikalainat sopivat yllättäviin ja pienempiin menoihin

Pikalainat eli pikavipit tarkoittavat yleiskielessä pienempiä lainoja, joita saa ilman erillisiä vakuuksia. Tyypillinen lainasumma vaihtelee 50 – 1 000 euron välillä ja näitä lainoja haetaan yleensä tekstiviestillä tai netin kautta. Pikalainojen yhteydessä käytettävä sanasto on kuitenkin kirjavaa ja siksi pikalaina-termillä voidaan tarkoittaa jossain yhteydessä myös hieman suurempia, 1 000 – 10 000 euron lainoja. Pikavipeillä taas entistä useammin saatetaan viitata huonomaineisiin, korkeakorkoisiin lainoihin, joissa on kohtuuttomat lainaehdot.

Pikalainaa käytetään useimmiten yllättävien ja pienempien menojen, kuten huonekalujen, matkojen tai kodin elektroniikan maksamiseen. Pikalainan hakeminen on yleensä nopeaa ja lainatun summan saa suoraan omalle pankkitilille. Pikalainat vaativat täysi-ikäisyyttä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että useiden lainantarjoajien pikalainat sisältävät aina joitain ylimääräisiä kuluja lainantarjoajasta riippuen. Nämä voivat olla korkoja, sopimuskuluja tai muita käsittelymaksuja. Täysin kulutonta pikalainaa ei siis ole olemassa, vaikka joskus mainonnan perusteella näin voisi olettaakin. Siksi monien lainantarjoajien lainaehdot ja laina-ajat saattavat vaikuttaa liiankin hyviltä ollakseen totta. Todellisuudessa lainaehdot saattavat olla kuitenkin melkoisen kovat. Pikalainan korko voi joissain tapauksissa olla yli puolet(!) lainan määrästä ja laina-aika maksimissaan vain kuukauden (joskus jopa ainoastaan viikon), jolloin lainan takaisinmaksusta voi tulla hankalaa tiukan takaisinmaksuajan takia. Lue siis tarkkaan pikalainan ehdot ennen lainan hakemista, ennen kuin sitoudut kiskurilainaan. Todelliset kustannukset kannattaakin aina tarkastaa.

Suosittelemme myös ottamaan huolellisesti selvää lainan takaisinmaksuvaihtoehdoista, sillä yleensä eräpäivän ylittyessä saattaakin joutua maksamaan huomattavia lisäkuluja. Nämä lisäkulut voivat tulla yllätyksenä, ellei niistä ole etukäteen tietoinen. Huomioi myös, että eräpäivän muuttaminenkin on mitä todennäköisimmin maksullista.

Bondoran pikalainat pitkällä maksuajalla

Bondoran lainoissa maksuaika on aina minimissään 3 kuukautta. Isompien lainojen kohdalla takaisinmaksuaika on jopa 60 kuukautta eli kaiken kaikkiaan viisi vuotta. Bondora siis tarjoaa pikalainat myös pitkällä maksuajalla. Lainojemme korot ovat todella maltillisia alkaen 12 %:sta, mikä on pieni summa verrattuna vanhanajan pikavippeihin. Ylimääräisiä kuluja ei synny esimerkiksi lainan lyhentämisestä etuajassa. Pikalainoissamme ei muutenkaan ole yllättäviä piilokuluja, joista sinulle ei lainaa ottaessasi kerrottaisi.

Bondoran lainoissa on todella kohtuullinen korko ja järkevä takaisinmaksuaika, eikä se siksi johda niin helposti ylitsepääsemättömiin maksuvaikeuksiin. Lainamme ovat siis rehtejä ja turvallisia.

Pikalainaa ottaessasi saat rahat heti tilille

Kun tarvitset äkillistä lainaa, saat Bondoran edullisen lainan tilillesi minuuteissa. Toki pikalainat sopivat myös johonkin suunnitellumpaan juttuun – tarpeesi on aina henkilökohtainen, siten myös lainasi pitää olla sinulle sopivin.

Lainan hakeminen onnistuu näppärästi verkossa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Tarvitsetpa sitten lainaa 500 euron kaupunkireissun kattamiseen, 300 euron design-huonekaluun tai yllättäen hajonneen pesukoneen korjaamiseen, saat lainaa nopeasti ilman piilokuluja. Lainan suuruus vaihtelee täysin sinun tarpeidesi mukaan. Lainaaminen ei voisi olla tämän helpompaa!

Helppo pikalaina netistä pankin sijaan

Elämässä on muutakin tekemistä, kuin käyttää turhaa aikaa lainahakemuksen kanssa tuskailuun. Siksi Bondoran lainahakemus on tehty sellaiseksi, että lainanhaku on helppoa ja ennen kaikkea nopeaa. Hakemuksen täyttöön ei mene kuin minuutti, jonka jälkeen saatkin jo henkilökohtaisen lainatarjouksen. Lainatarjouksen saa mihin kellonaikaan ja viikonpäivänä tahansa, päivisin ja öisin. Simppeliä, eikö?

Pikalainaa netistä hakiessasi sinun ei tarvitse varata erikseen aikoja pankkiin ja jonottaa tapaamista asiakaspalvelijan kanssa. Lainanhaku ei tällöin vaadi lukuisten lomakkeiden täyttöä ja papereiden pyörittelyä. Pankkien lainaehdot ovat myös tiukat ja lainanhakuprosessissa voi kestää pitkään. Siksi pankkilaina ei ole paras ratkaisu yllättävään tarpeeseen, jolloin rahaa täytyy saada nopeasti.

Jos lainanhaku netistä tuntuu vaikealta, voit hakea lainaa myös puhelimitse. Bondorassa saat rahat tilillesi automaattisesti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Pikalainaa kannattaa siis hakea jo tältä istumalta!

Yhdistä vanhat pikalainat uudella lainalla

Elämässä on voinut tulla vastaan tilanteita, jolloin on saattanut sortua liian usean lainan ottamiseen. Tämä johtaa helposti maksuvaikeuksiin, sillä lainoja on tällöin saatettu ottaa yli oman maksukyvyn ja lainan korot ovat kasvaneet niin korkeiksi, että takaisinmaksu on miltei mahdotonta. Kaikissa lainoissa on omat juoksevat kulunsa, ja mitä pidempi maksuaika niihin on valittu, sitä kovemmat niiden korotkin todennäköisesti ovat. Tässä tapauksessa lainojen yhdistäminen saattaa olla hyvä ratkaisu. Kun useat pienet pikalainat muutetaan yhdeksi lainaksi, on lainan takaisinmaksua helpompi seurata ja lainaehtojen koukeroissa mukana pysyminen varmempaa.

Vanhat pikalainat heti maksuun Bondoran lainan avulla

Jos haluat maksaa aiemmin ottamasi pikalainat heti pois, kannattaa harkita Bondoran lainaa. Saat hetkessä useamman lainatarjouksen erilaisilla lainavaihtoehdoilla täytettyäsi lainahakemuksen. Kaikki saamasi lainatarjoukset ovat sinulle henkilökohtaisesti räätälöityjä. Voit valita niistä itsellesi tarpeisiisi sopivimman lainan.

Hyväksyttyämme lainahakemuksesi käsittelemme sen mahdollisimman nopeasti, jonka jälkeen rahat ovat tililläsi. Takaisinmaksuaika on valittavissasi; Bondora tarjoaa jopa viiden vuoden takaisinmaksumahdollisuutta isompien lainojen kohdalla. Pohdi taloudellista tilannettasi ja valitse takaisinmaksuaika sen perusteella.

Pikalainan hakemisen vaiheet Bondorassa

Kuten jo varmasti tiedätkin, Bondorassa lainan hakeminen sujuu ongelmitta. Hakemukseen sisältyy vain kolme vaihetta: 1) rekisteröityminen ja hakemuksen lähettäminen, 2) sinulle räätälöidyistä henkilökohtaisista lainatarjouksista sopivimman valitseminen ja viimeiseksi 3) henkilöllisyyden todentaminen ja lainasopimuksen allekirjoittaminen. Tämä kaikki sujuu yhdessä minuutissa! Lainahakemuksen tekeminen ei siis kuitenkaan sido lainasopimuksen tekemiseen, eli voit rauhassa tarkastella sinulle tarjottuja lainatarjouksia ja pohtia omaan makuusi sopivinta lainaa.

Hakeaksesi lainaa sinun täytyy olla vähintään 21-vuotias. Sinulla on viralliset tulot, eikä maksuhäiriöitä. Lisäksi vaaditaan suomalainen pankkitili. Kannamme lainanmyöntäjänä vastuumme ja siksi vaadimme, ettei sinulla ole lähihistoriaa uhkapeliriippuvuudesta. Tämä on meille tärkeää siksi, ettemme halua sinun joutuvan maksuvaikeuksiin.

5 ehtoa ennen
lainahakemuksen tekemistä

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on pankkitili kotimaassa
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriötä
 • Ei historiaa uhkapeliriippuvuudesta

Lainaehtomme

 • Vakuudettomia lainojamme on erittäin helppo hakea
 • 500 – 10 000 euroa, 3 kuukautta – 5 vuotta
 • Lainakorot alkaen 9 %
 • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
 • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi
 • Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
 • Voit hakea lainaa jopa älypuhelimellasi

Miksi lainata
Bondorasta?

Hae lainaa missä ja milloin vaan

Kaikille meille sattuu odottamattomia vahinkoja. Auto tai pesukone voi yhtäkkiä hajota. Vahinkoja voi tapahtua keskellä yötä eikä kukaan ole niiltä suojassa. Voit olla säästänyt rahaa, mutta silti sitä jää puuttumaan, kun suunnittelet jotain isompaa kuten lomamatkaa, haluat ostaa uutta autoa tai alat remontoida kotiasi.

Voit hakea lainaa vaikkapa klo 2.00 yöllä ja pyhinä! Voit hakea lainaamme ympäri vuorokauden. Sinun ei tarvitse mennä toimistoon, verkossa olevan lainahakemuksemme voit täyttää jopa sängyssä.

Edullinen ja henkilökohtainen

Olemme käyttäneet jo vuodesta 2009 asti aina uusinta teknologiaa, jotta lainaaminen olisi helppoa, edullista ja henkilökohtaista!

Kaikki lainatarjouksemme ovat henkilökohtaisia ja kohtuullisilla koroilla. Lainakorot alkaen 12 %.

Nopeammin kuin koskaan

Voit hakea lainaamme verkossa ympäri vuorokauden. Voit tehdä hakemuksen myös puhelimessa. Lainahakemuksemme täyttämiseen kuluu alle minuutti ja saat meiltä hetkessä alustavan lainatarjouksen. Lainatarjouksia teemme 7 päivää viikossa.

Tarjoamme turvallisen lainanhaun kaikille lainaa tarvitseville. Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Tallennamme tiedot korkean turvatason palvelimille, joihin on mahdollista päästä käsiksi vain tarkasti valvotuissa olosuhteissa.

Valitse sopiva kuukausierä

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat meiltä vain minuutin kuluttua alustavan lainatarjouksen. Räätälöimme kaikki lainatarjoukset juuri hakijalle sopivaksi ja tarjoamme kohtuulliset korot. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykysi mukaan.

Sinulla on 72 tuntia aikaa tehdä päätös. Ajan umpeuduttua, hakemuksesi peruutetaan automaattisesti, eikä sinulla ole mitään velvollisuuksia Bondoran lainojen suhteen.

Luotettava ja rehellinen

Laina-analyytikomme tarjoavat sinulle turvallisen lainanhaun ja Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Haluamme käsitellä kaikki hakemukset mahdollisimman nopeasti ja antaa sinulle vastauksen jo parin tunnin kuluttua.

Lainahakemuksia käsitellään 7 päivää viikossa eli myös viikonloppuna ja pyhinä.

Ei piilokuluja

Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen siirretään laina automaattisesti pankkitilillesi. Pankkisiirron kesto on noin 3 – 5 arkipäivää riippuen pankista.

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainasi etuajassa takaisin. Emme veloita siitä lisämaksua. Meillä ei myöskään ole piilokuluja. Saat tutustua kuluhin TÄÄLLÄ.

Kuinka voin hakea
lainaa Bondorasta?

 1. 01 Rekisteröidy ja
  lähetä lainahakemus
 2. 02 Valitse sopivin
  lainatarjous
 3. 03 Todenna henkilöllisyytesi ja
  allekirjoita sopimus

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

Kirjaudu sisään

Hae nyt lainaa

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

81 989 henkilöä on sijoittanut yli 285M € ja ansainnut 33M € – SINUSTA tulee pankki.

 • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
 • 11-vuoden kokemuksella
 • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.