Vapaaksi veloista -kampanjan ehdot

 1. 1. Yleistä tietoa kampanjasta

  1. 1.1. Vapaaksi veloista -kampanjan (jäljempänä ”kampanja”) järjestää Bondora AS, virolainen y-tunnus 11483929, toimiston osoite A. H. Tammsaare tee 47, 11316 Tallinn (jäljempänä ”Bondora”).
  2. 1.2. Näiden kampanjaan osallistumisen ehdot täyttävien osallistujien (jäljempänä ”osallistuja”) kesken arvotaan tämän kampanjan puitteissa seuraavat palkinnot (jäljempänä ”palkinto”):
   1. 1.2.1. 500 EUR viikossa (jäljempänä ”viikkopalkinto”)
   2. 1.2.2. yksi Bondora-laina osallistujakohtaisesti maksetaan täysimääräisesti joka kuukausi (jäljempänä ”kuukausipalkinto”)
   3. 1.2.3. yksi Bondora-laina osallistujakohtaisesti maksetaan täysimääräisesti neljännesvuosittain, lisäksi kyseisen lainan ottanut saa 5 000 euron palkinnon (jäljempänä ”pääpalkinto”).
  3. 1.3. Jos kuukausi- tai pääpalkinnon voittaneella osallistujalla on monta Bondora-lainaa, tämän kampanjan puitteissa maksetaan täysimääräisesti laina, jonka pääoman määrä on arvonnan hetkellä suurin.
  4. 1.4. Kampanja kestää 01.06.2022 välisen ajan (jäljempänä ”kampanja-aika”).
 2. 2. Kampanjaan osallistumisen ehdot

  1. 2.1. Kampanjaan osallistuvat luonnolliset henkilöt, jotka:
   1. 2.1.1. ovat solmineet B Secure tai B Secure+ palvelusopimuksen
   2. 2.1.2. ovat solmineet Bondoran kanssa lainasopimuksen, joka on yhä voimassa, eivät ole velkaa, ja ovat suorittaneet lainasopimuksen mukaan vähintään 3 (kolme) takaisinmaksua
   3. 2.1.3. ovat suorittaneet kampanja-aikana kaikki aktiivisten (eli sellaisten, joita ei ole kampanjan aikana täysimääräisesti takaisin maksettu) lainojen lyhennyssuunnitelman mukaiset takaisinmaksut lainasopimuksen mukaisena eräpäivänä tai ennen eräpäivää
   4. 2.1.4. omistavat kampanja-aikana ja palkinnon arvonnan aikana voimassa olevan Bondora-tilin.
  2. 2.2. Kampanjaan eivät saa osallistua Bondoran ja muiden Bondora-konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.
 3. 3. Palkintojen arvonta

  1. 3.1. Bondora arpoo sattumanvaraisesti osallistujien joukosta voittajat (jäljempänä ”voittaja”) seuraavalla tavalla:
   1. 3.1.1. Viikkopalkinto arvotaan joka keskiviikko. Viikkopalkinnon rahamäärä lisätään voittajan Bondora-tilille.
   2. 3.1.2. Ensimmäinen kuukausipalkinto arvotaan 06.07.2022; seuraavat kuukausipalkinnot arvotaan viimeistään kunkin kuukauden 12. päivänä.
   3. 3.1.3. Pääpalkinto arvotaan viimeistään 10.09.2022. Pääpalkinnon rahamäärä lisätään voittajan Bondora-tilille.
  2. 3.2. Osallistuja, joka suorittaa kampanja-aikana yli yhden takaisinmaksun lainasopimuksen mukaisena eräpäivänä tai ennen eräpäivää ja täyttää kampanjan muut ehdot, osallistuu myös kaikkiin seuraaviin palkintojen arvontoihin.
  3. 3.3. Bondora ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä voittajaan sähköpostitse viimeistään 7 (seitsemän) päivän kuluttua palkinnon arvonnasta.
  4. 3.4. Viikkopalkinnon ja pääpalkinnon rahat lisätään voittajan Bondora-tilille viimeistään 7 (seitsemän) päivän kuluttua palkinnon arvonnasta.
  5. 3.5. Yksi viikkopalkinnon tai pääpalkinnon voittajan Bondora-laina maksetaan takaisin (eli todetaan takaisin maksetuksi) viimeistään 7 (seitsemän) päivän kuluttua palkinnon arvonnasta.
  6. 3.6. Jos voittaja on rikkonut kampanjan ehtoja, antanut Bondoralle vääriä tietoja tai ei noudata muulla tavalla Bondoran ehtoja, Bondora voi tehdä päätöksen arpoa uusi voittaja. Bondora voi tehdä päätöksen arpoa uusi voittaja myös silloin, kun alkuperäistä voittajaa ei ole tavoitettu 7 (seitsemän) päivän kuluessa palkinnon arvonnasta. Sellaisissa tapauksissa Bondora ei ole vastuussa alkuperäisen voittajan palkinnon arvonnasta tai siitä, että hän ei ole saanut palkintoa.
 4. 4. Henkilötietojen käsittely

  1. 4.1. Osallistuja on tietoinen kampanjasta ja suostuu osallistumaan kampanjaan, jonka puitteissa Bondora käsittelee osallistujien henkilötietoja Bondoran tietosuojakäytänteiden mukaan.
 5. 5. Muut asiat

  1. 5.1. Kampanjan järjestäminen ja menettelytavat on säädetty näissä ehdoissa, joiden noudattaminen on pakollista kaikille osallistujille.
  2. 5.2. Bondoralla on oikeus muuttaa kampanjan ehtoja tai lopettaa kampanja hyvästä syystä. Bondora tiedottaa yleisölle edellä mainituista asioista verkkosivuillaan (www.bondora.fi).
  3. 5.3. Jos osallistujalla on kampanjaan liittyvää kysyttävää, muun muassa mahdollisia valituksia, hän voi ottaa yhteyttä Bondoraan käyttämällä näiden ehtojen kohdassa 1.1 annettuja yhteystietoja tai Bondoran Usein kysyttyä -sivulla annettuja yhteystietoja.
  4. 5.4. Kaikki kampanjasta johtuvat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.

208 426 henkilöä on sijoittanut yli 666M € ja ansainnut 82M € – SINUSTA tulee pankki.

 • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
 • 11-vuoden kokemuksella
 • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 3 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 17,18 % - 31,11* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.