Yksi laina, monta mahdollisuutta

Lainaa ilman vakuuksia
Lainakorot alkaen 9,9 % vuodessa
100 – 10 000 euroa, 3 kuukautta – 5 vuotta
Finanssivalvonnan
tarkastama
Asiakkaita
1 485 228

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 17,82 % - 29,6* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 17,82 % - 29,6* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Lainaa ilman vakuuksia
Lainakorot alkaen 9,9 % vuodessa
100 – 10 000 euroa, 3 kuukautta – 5 vuotta

Kulutusluotto

Kaukomatka, uusi tietokone, esteettinen toimenpide, uudenkarhea auto, tyylikäs merkkilaukku… Kulutusluoton avulla pääset toteuttamaan mielessäsi pyörineitä haaveita ja pitkäaikaisia unelmia. Myös arki voi välillä yllättää; kulutusluotto auttaa tietenkin suunniteltujen menojen lisäksi myös akuuteissa arjen tilanteissa, kun esimerkiksi pesukone tai silmälasit hajoaa, lemmikin eläinlääkärikuluihin menee yllättäen rahaa tai autoon joudutaan teettämään äkillisesti kalliimpi remontti.

Silloin kun rahan tarve ilmenee, on mahdollisuus joustavaan luottoon enemmän kuin tarpeellinen. Rahaa tarvitaan tällaisessa tilanteessa äkkiä, eikä pankkien pitkiin lainanhakuprosesseihin juuttuminen välttämättä silloin innosta vaan kulutusluotto tarvitaan käyttöön heti. Mutta ei hätää – lainaa on helppoa saada ilman viivettä ja edullisesti käyttöön, vaikka suoraan netistä. Kulutusluottovertailu kannattaa löytääksesi sinulle parhaimman lainatarjouksen.

Mitä kulutusluotto tarkoittaa?

Kulutusluottoa käytetään yleisesti nimityksenä lainalle, joka käytetään kulutukseen eli tavaroiden tai palvelujen ostoon. Kulutusluotoissa on yleensä lyhyehköt laina-ajat ja lainattavat summat arvoltaan pieniä. Kulutusluottoa voidaan ottaa esimerkiksi autoa, lomaa, remonttia tai muuta kulutusta ja tuotteiden ostamista varten. Kulutuslainaa ei yleensä oteta esimerkiksi asunnon ostoon.

Kulutusluoton määrä lähtee yleensä noin 1 000 eurosta aina 50 000 euroon asti, ja luottoa tarjoavat pankit sekä rahoituslaitokset. Kaupoilla on myös omia osamaksusopimuksiaan, jotka nekin ovat kulutusluottoja. Kulutusluottoa saa helposti myös netistä. Kulutusluottoja vertailemalla voi parhaiten löytää omiin tarpeisiinsa sopivimman lainan.

Kulutusluottoja saa sekä vakuudellisina että vakuudettomina. Kun laina on vakuudeton, sitä saa heti ilman erillisiä takaajia tai vakuuksia. Vakuudellisesta lainasta lainanottaja on antanut vakuuden lainaa vastaan. Vakuutena saatetaan käyttää vaikkapa omaa asuntoa, autoa, mökkiä tai ajoneuvoa. Koska vakuudellisissa lainoissa lainanantajan riski on pienempi, näkyy se myös lainan matalammassa korkotasossa verrattuna vakuudettomien lainojen korkoon.

Edullinen kulutusluotto saadaan eri lainantarjoajien lainoja huolellisesti vertailemalla. Vertailu paljastaa erot luotoissa – onko kulutusluoton korko järkevän hintainen ja sisältääkö luotto vaikeasti ymmärrettäviä piilokuluja. Edullisen hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää lainansaannin nopeuteen; saako esimerkiksi kulutusluottoa heti tilille sekä lainantarjoajaan. Pitääkö lainaa saadakseen mennä pankkiin vai voiko kulutusluoton saada suoraan netistä.

Miksi laina kannattaa ottaa Bondorasta

Bondorasta saat lainatarjouksen nopeasti– teemme lainatarjouksen nimittäin yhdessä minuutissa. Käyttämällä Bondoraa saat siis todellakin kulutusluottoa heti.

Bondora on muutoinkin erittäin luotettava, pankinkaltainen ja ammattimainen lainantarjoaja. Pystymme tarjoamaan lainaa edullisesti ja räätälöimään luottotarjouksen juuri sinun tarpeisiisi. Nopeudessa voitamme pankkien pitkät lainanhakuprosessit kirkkaasti, eikä sinun tarvitse odotella lainapäätöstä monia päiviä. Saat hakemasi ja hyväksymämme kulutusluoton heti tilille. Muutoin olemme aivan kuin pankki. Toimimme vastuullisesti ja vakavaraisesti.

Bondoralla on edullinen kulutusluotto, sillä sen korko on maltillinen. Tyypillisesti vuosikorkomme kulutusluotoissa on noin 9,9 % vuodessa, mutta prosentin määrä vaihtelee otetun lainasumman mukaan. Kulutusluoton korko voi olla edullisimmillaan jopa kymmenen prosentin luokkaa. Kulutusluottomme saa suoraan netistä, mutta asiantuntijamme auttavat sinua tarvittaessa korkolaskelmien kanssa.

Yksi kulutuslainojemme eduista on se, että ne saa heti tilille. Bondoran kulutusluotto on hyvä valinta, mikä rahantarpeesi ikinä onkaan – eikä meidän tarvitse tietääkään, mihin kaikkeen haluat lainaasi käyttää. Kun täytät tietyt ehtomme ja olet niiden mukaan luottokelpoinen, emme kysele sinulta sen lisäksi juurikaan muuta. Näin saat pidettyä lainojesi käyttötarkoituksen halutessasi täysin omana asianasi.

Bondoralla lainojen takaisinmaksu tapahtuu sinun maksuhalusi mukaan. Voit päättää, millä summalla haluat luottoasi lyhentää. Voit halutessasi vaihtaa lainanmaksusi eräpäivää tai ottaa tarvittaessa taukoa lainanmaksusta, jolloin maksat vain koroista. Tämä tuo rutkasti lisää mielenrauhaa ja joustavuutta elämääsi.

Lainamme ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvitse erillisiä vakuuksia, kuten takausta tai muuta omaisuutta. Lainaehtoihimme kuuluvat lähinnä 21 vuoden ikä, säännölliset tulot ja puhdas luottorekisteri. Jos lisäksi omistat suomalaisen pankkitilin, pystymme mitä todennäköisimmin luotottamaan sinua.

Me haluamme auttaa kaikissa lainatarpeissasi sinua aidosti kuunnellen ja joustoa tarjoten maksukykyjesi mukaan. Siksi Bondora on turvallinen valinta lainantarjoajaksi ja Bondoran kulutusluotto huoleton ratkaisu.

B Secure tarjoaa joustavuutta

Otettuasi lainan Bondoralta, tapahtuu lainan takaisinmaksu kerran kuukaudessa sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Sinun vastuullasi on huolehtia siitä, että kyseinen summa siirtyy kuukausittain oikeaan päivään mennessä Bondoran tilille. Jotta maksu ei unohtuisi, lähetämme sinulle muistutuksen sähköpostiisi.

Jos sinun tilanne on, että et tilapäisesti pysty lyhentämään lainaa (esimerkiksi työpaikan menetyksen takia), voit hakea maksuvapaata. Mikäli tulosi pienenevät, voit muuttaa maksuaikataulua, pidentää laina-aikaa ja vähentää siten kuukausittaisten velvoitteiden määrää. Tarvittaessa voit myös muuttaa maksupäivää. Näet lainan nykytilan ja voit hakea muutoksia kirjautumalla sisään Bondoran tilillesi.

Yrityslaina

Yrityslainalle on lukuisia eri käyttötarkoituksia. Yrityksen perustaminen vaatii pääomaa, jotta alkuinvestoinnit saadaan rahoitettua. Jo toimivalla yrityksellä voi taas olla tarve jollekin pienelle hankinnalle, päivittäiseen toimintaan tai kysynnän kausivaihtelun tasaamiselle. Myös yrityksen kasvu, liiketoiminnan laajentaminen tai kansainvälistyminen vaatii yleensä investointeja, jolloin lisärahoitus on tarpeen. Tällöin kyseeseen tulee joustava yrityslaina, jonka määrä riippuu täysin yrityksen tarpeista.

Yrityslainaa voi hakea sekä pienemmät että suuremmat yritykset. Yritykselle lainanotto on kannattavaa, sillä yritys voi vähentää lainaan liittyvät kulut verotuksessaan. Yrityslainaa voi saada ilman vakuuksia ja kilpailukykyisellä korolla. Yrityslainaa kannattaa hakea muualtakin kuin pankista, sillä monet tahot pystyvät tarjoamaan lainaa pankkia nopeammin. Esimerkiksi Bondora on pankinkaltainen turvallinen lainantarjoaja, jolta saa lainaa perinteistä pankkia nopeammin.

Autolaina

Silloin kun autokuume iskee, se on usein menoa siltä istumalta ja ainoa parannuskeino taitaa olla uuden auton hankinta. Omaan ajoneuvoon voi tietty myös tulla jokin vika, jonka korjaaminen maksaa pitkän pennin. Kaikki autoilijat tietävät saman totuuden – autoilu nielee rahaa ja aina sitä ei ole näppärästi sukanvarressakaan saatavilla.

Etenkin auton ostoon tarvittavat summat ovat yleensä sen verran suurehkot, että pelkästään omat säästöt eivät riitä auton hankintaan vaan lisäluottoa tarvitaan. Autolaina onkin kätevä autoon ja siihen liittyvien hankintojen rahoittamiseksi.

Autolainaa voi ottaa sekä uuden että käytetyn auton hankintaa varten. Etenkään yksityishenkilöiden välisessä autokaupassa esimerkiksi liisaus ei onnistu vaan koko lainasumma vaaditaan heti maksettavaksi.

Bondoran autolaina on hyvä vaihtoehto vakavan autokuumeen hoitoon.

Venelaina

Vesille venosen mieli. Suomi on tuhansien järvien maa ja merenrantaakin meillä on satoja kilometrejä, joten maamme luonto antaa upeat puitteet veneilyyn. Saaristo- tai mökkielämä saattaa vaatia jo pelkästään käytännön syistä veneen hankintaa. Purjehdus ja moottoriveneily ovat myös erittäin mukavia ja mieltä rauhoittavia harrastuksia, joihin jää helposti loppuelämäkseen koukkuun.

Venelaina on kulutusluotto, joka mahdollistaa unelmien purjeveneen tai moottoriveneen hankinnan. Usein pelkkä veneiden näkeminenkin saa mielen halajamaan vesille, joten venelainaa saattaa tarvita pikaisella varoitusajalla. Tällöin lainantarjoajan nopeus on valttia. Venelainaan ei ainakaan Bondoralla tarvita edes erillisiä vakuuksia, vaan lainan saa täyttämällä muutamat lainaehtomme.

Hae lainaa ja tee vapaa-ajastasi laadukkaampaa joustavan venerahoituksen avulla.

Remonttilaina

Putkiremontti, keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, kattoremontti, pieni pintaremontti, kesämökin remontointi… Ajan hammas nakertaa rakennuksia, joten niitä täytyy aika ajoin kunnostaa. Myös uuteen osoitteeseen muuttaminen saattaa olla sellainen tilanne, jolloin tulevaa kotia halutaan laittaa enemmän omannäköiseksi edellisen asukkaan jäljiltä.

Remonttitarpeita on sekä pieniä että isoja, mutta Bondoran remonttilaina joustaa remontin koon mukaan. Saat luottoa helposti ja nopeasti haluamanlaisesi remontin toteuttamista varten.

Remonttilainaa tarvitaan sekä materiaalien hankintaan että työvoimaan. Mihin tahansa remonttiin varaamasi rahat käytätkin, Bondora ei kysy käyttökohdetta lainaa hakiessasi. Voit käyttää remonttilainan miten parhaaksi näet ja voit itse valita maksuerien suuruuden. Remonttilainalla saat kotisi uuteen uskoon ja juuri sellaiseksi kuin itse haluat!

Matkalaina

Kauan kaivattu loma siintää jo mielessä, mutta rahanpuute estää unelmien matkan toteutumisen? Ihmiset kuvaavat matkoilta saamiaan kokemuksiaan yleensä sellaisiksi, joita ei voi rahalla mitata ja ovat hyvin tyytyväisiä matkalle lähtemisestään. Tämän tiedon valossa matkustaminen siis lisää onnellisuutta, joten siitä ei kannata liikoja pihistää.

Joustavan matkalainan avulla voit pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä nauttimaan maapallomme tarjoamista ihmeistä. Matkalainaa voi käyttää niin eksoottisiin kaukomaihin suuntautuviin kohteisiin, mutta myös ihan kotimaankin kohteisiin. Milloin muuten olet viimeksi käynytkään katsomassa jotain suosittua nähtävyyttä kotimaassa?

Matkalainaa otetaan matkojen, niin suunniteltujen kuin äkillistenkin rahoittamiseen. Matkoihin käytettyä rahaa harvoin harmitellaan jälkikäteen, joten lainan takaisinmaksukin saattaa lähinnä kirvoittaa mukavia muistoja matkalta.

Joustoluotto

Joustoluotto mahdollistaa pienen puskurin yllättäviä menoja tai yksittäistä hankintaa varten. Joustoluottoa voi käyttää kaikkiin edellä mainittuihin lainatarpeisiin; autoon, matkaan, remonttiin, veneeseen. Mihin tahansa kuluihin, joihin tarvitset lisärahoitusta. Joustoluotto on ikään kuin luottotili, josta rahaa voi käydä nostamassa silloin, kun sitä tarvitsee. Luottotili on koko ajan lainanhakijan käytössä. Joustotilille asetettua luottorajaa sanotaan limiitiksi ja siksi puhutaan myös limiittiluotoista.

Joustoluottoa haetaan vain kerran. Kun olet käyttänyt luottosi, saat sitä uudelleen, kun maksat aiemman luoton takaisin. Siksi joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava ja käytettävissä jatkuvasti uudelleen. Myös takaisinmaksu hoituu joustavasti siten, että maksusuunnitelman ja maksuerät voi päättää itse.

Myös joustoluottoa voi saada ilman vakuuksia. Korkoa maksetaan vain käytetystä lainan määrästä.

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina tarkoittaa nimensä mukaisesti ilman vakuuksia otettavaa lainaa. Lainan takeeksi ei siis tarvita takaajia, talletuksia, arvopapereita kuten osakkeita, tai kiinteää omaisuutta. Koska vakuuksien hankkimiseen ja niiden kiinnittämiseen ei tarvitse käyttää aikaa niin kuin pankeissa, saa vakuudetonta lainaa siksi nopeasti.

Vakuudettomat lainat mahdollistavat yleensä pidemmät laina-ajat sekä isommat lainasummat. Vakuudeton laina edellyttää kuitenkin yleensä puhtaita luottotietoja ilman maksuhäiriömerkintöjä sekä säännöllisiä tuloja.

Bondora myöntää lainaa kaikille lainaedellytyksemme täyttäville yksityishenkilöille.

Vakuudetonta lainaa voi hakea netissä tai vaikka tekstiviestillä. Saat päättää takaisinmaksuaikataulun sekä summat, joilla lainaasi kuukausittain lyhennät. Sitä ei ole edes pakko lyhentää kuukausittain, jos haluat pitää taukoa lainanmaksustasi. Vakuudeton laina on siksi näppärä ja aikaa säästävä vaihtoehto, joka huomioi muutokset omassa taloudessa.

Lainojen yhdistäminen

Jos lainoja on useampia, ne voi yhdistää helposti hallittavissa olevaksi yhdeksi lainaksi ja maksaa samalla vanhimmat ja kalleimmat velat pois kerryttämästä korkoa. Useita lainoja lyhentäessäsi maksat yleensä erilaisia lisäkuluja; tilinhoitopalkkioita tai muita piilokuluja. Kaikissa lainoissa on lisäksi omat korkokulunsa. Summat voivat äkkiseltään tuntua pieniltä, mutta useiden kuukausien myötä niistä kertyy sievoinen summa.

Lainoja yhdistämällä voikin säästää useita satoja euroa, mutta toki tämä riippuu luottojen määrästä ja niiden kuluista ja laskutuslisistä. Lainat yhdistämällä saat todennäköisesti joka tapauksessa kilpailukykyisemmän koron lainallesi. Muutenkin maksettavien laskujen määrä vähenee ja eräpäivien muistamisesta aiheutuva stressi poistuu. Mitä kaikkea voisit lisäksi tehdäkään säästyneillä rahoilla.

Lainojen yhdistäminen Bondoralla on varteenotettava vaihto parhaan hyödyn saamiseksi.

Haluatko tietää mikä on henkilökohtainen lainatarjouksesi?

1
Lähetä lainahakemus
2
Valitse sopiva lainatarjous
3
Tunnistaudu, allekirjoita sopimus, ja siirrämme lainasumman tilillesi.

Muista, että laina on taloudellinen taakka. Arvioi lainatarpeesi perusteellisesti ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 17,82 % - 29,6* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Muista, että laina on taloudellinen taakka. Arvioi lainatarpeesi perusteellisesti ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 17,82 % - 29,6* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

226 683 henkilöä on sijoittanut yli 985,3M € ja ansainnut 223M € – SINUSTA tulee pankki.

  • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
  • 11-vuoden kokemuksella
  • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 17,82 % - 29,6* %.<br> *Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.