Pienlainalaskuri

Pienlainalaskuri

Haluatko selvittää nopeasti, kuinka hyvän lainan Bondora voi sinulle tarjota?

Bondoran pienlainalaskuri on nopea ja kätevä – valitse vain lainasumma, sinulle sopiva laina-aika ja laskuri laskee automaattisesti kuukausimaksun*.

Voit hakea Bondoran vakuudetonta lainaa mihin tahansa tilanteeseen. Uudista kotiasi, lähde unelmiesi matkalle, perusta oma yritys, hanki uusi auto tai käytä lainarahaa muihin isompiin kulueriin – juuri kuten haluat. Laina auttaa hajauttamaan suurempia menoja pidemmälle ajanjaksolle ja helpottaa päivittäisten menojen hallintaa.

Summa

Aika

Lainasumma 4000
Laina-aika 36
Korko 9,9 % vuodessa

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 3 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 27,18 % - 30,63* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Bondoran lainaehdot:

 • Lainasumma 100 – 10 000 €
 • Takaisinmaksuaika 3-60 kuukautta.
 • Vuosikorko alkaen 9,9 %
 • Todellisen vuosikoron määrä 27,18 – 30,63 %
 • Rahat käteen samana päivänä
Lainasumma Bondoralta voit hakea lainaa 100 – 10 000 euroa. Voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen, eikä sen käytölle ole rajoituksia.
Korko Bondoran edullinen vuosikorko alkaen 9,9 %, joka lasketaan lainanhakijoiden aikaisempien sitoumusten ja taloustietojen perusteella. Bondoran korko on usein edullisempi kuin pankkien kulutusluottojen korot tai pikalainoittajien korot, joiden vuosikorot voivat olla useita kertoja korkeampia.
Todellinen vuosikorko Todellinen vuosikorko ilmaisee lainan kokonaiskustannukset vuodessa. Bondoran lainojen todellinen vuosikorko alkaa 27,18 %:sta vuodessa, joka on melko sama kuin mitä pankit tarjoavat.
Laina-aika Tarjoamme joustavan laina-ajan 3 kuukaudesta 60 kuukauteen. Voit valita haluamasi laina-ajan sen perusteella, kuinka suuri kuukausimaksu sopii budjettiisi ja miten pitkälle ajalle hajautat maksuerät.
Kuukausimaksu Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Laskurissa näkyvä kuukausimaksu on arvio siitä, minkä suuruinen on kuukausittainen lyhennys, joka lainan takaisinmaksuun vaaditaan.
Muut lainaan liittyvät kulut Bondoran hinnasto on julkinen ja kaikki lainaan liittyvät maksut ovat esitetty hinnastossa. Tämän lisäksi Bondoralla ei ole mitään piilokuluja.

Kaikkein helpoin tapa löytää tarpeitasi vastaava laina!

Bondoran lainalaskuri on helpoin tapa selvittää, millainen laina on sinulle sopivin. Pienlainalaskuri antaa sinulle nopeasti tiedon siitä, kuinka suuri menoerä vaaditaan toiveittesi tai odottamattomien kulujen rahoittamiseen.

Laskurista on myös helppo katsoa, kuinka suuri on arvioitu lyhennyserä, jos haluat nostaa lainan määrää. Samoin on myös helppoa kokeilla, miten laina-ajan pidentäminen vaikuttaa lainaerään.

Bondora antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella lainan takaisinmaksua joustavasti ja valita, kuinka pitkäksi aikaa lainaa otat. Yleensä on helpompaa sovittaa budjettiin pienempi kuukausimaksu ja maksaa laina takaisin pidemmällä aikavälillä, kuin ottaa lainaa 1 vuodeksi ja maksaa se takaisin muita menoja karsien. On kuitenkin otettava huomioon, että lainan kokonaiskustannukset kasvavat, mitä pidempi lainan takaisinmaksuaika on.

Esimerkki:
 • Jos haluat lainata 3 000 euroa 9 % vuosikorolla 12 kuukaudeksi, on lainan kuukausimaksu 271,92 euroa kuukaudessa.
 • Jos jaat saman lainasumman 24 kuukaudelle eli 2 vuodelle, on kuukausimaksu 146,62 euroa kuukaudessa.
 • Jos hajotat lainan vielä pidemmälle ajanjaksolle, esimerkiksi 60 kuukaudeksi eli 5 vuodeksi, on kuukausimaksu 71,87 euroa kuukaudessa.

Toimi näin:

1
Valitse tarpeitasi vastaava lainasumma 100 – 10 000 €
2
2
Valitse tilanteeseesi sopiva takaisinmaksuaika 3-60 kuukautta
3
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja lähetä lainahakemuksesi. Vastaus 1 minuutissa!

225 752 henkilöä on sijoittanut yli 866,3M € ja ansainnut 191,7M € – SINUSTA tulee pankki.

 • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
 • 11-vuoden kokemuksella
 • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 3 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 27,18 % - 30,63* %.<br> *Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.