Sinun ideasi, Bondoran rahoitus

Lainaa ilman vakuuksia
Lainakorot alkaen 8,9 % vuodessa
100 – 10 000 euroa, 3 kuukautta – 5 vuotta
Finanssivalvonnan
tarkastama
Asiakkaita
1 503 996

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 16,25 % - 29,8* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 16,25 % - 29,8* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Lainaa ilman vakuuksia
Lainakorot alkaen 8,9 % vuodessa
100 – 10 000 euroa, 3 kuukautta – 5 vuotta

Yrityslaina

Kaikki yritykset tarvitsevat rahoitusta toimiakseen ja kasvaakseen – niin isot, pienet kuin keskikokoisetkin. Pääomaa tarvitaan niin yrityksen perustamiseen, uusien työntekijöiden palkkaamiseen, kasvun ja kansainvälistymisen mahdollistamiseen kuin sesonkivaihtelujenkin tasaamiseen. On helpompi keskittyä liiketoimintaan ja sen kehittämiseen, kun yritysrahoitus on kunnossa. Oikein tehdyt investoinnit moninkertaistavat liiketoiminnasta saatavat tuotot ja kasvu ylipäätään vaatii investointeja.

Yrityksellä on usein omaa pääomaa käytössään, mutta velkavivulla voidaan pyrkiä nostamaan oman pääoman tuottoa. Siksi yritysten kannattaa käyttää vierasta pääomaa toiminnan rahoittamiseen. Siten yrityslaina on tärkeä kasvun edistäjä. Yrityslaina uudelle yritykselle antaakin reippaan startin toiminnan aloittamiseksi.

Paras yrityslaina on joustava

Yritysrahoitusta tarvitaan siis yrityksen erinäisiin tarpeisiin rahoittamaan menoja, investointeja ja muuta yritystoimintaa. Kuluja syntyy pienistäkin asioita ja laskuja kertyy helposti vino pino maksettavaksi. Varsinkin jos yritys on vasta perustettu, ei se ole vielä ehtinyt kerryttämään tarpeeksi kassavirtaa kaikkien menojen kattamiseksi. Yritykselle lainaa voidaan ottaa myös puskurirahastoksi.

Yritysluottoa otetaan varsinkin silloin, kun yritystä aloitellaan, sillä aiemmin hankittu oma pääoma ei aina riitä kaikkiin kuluihin. Uusi yrittäjä voi saada aloittelevalle yrittäjälle tarkoitettua starttirahaa, mutta varsinkin kiinteää omaisuutta vaativaan yritystoimintaan nähden pelkkä starttiraha saattaa jäädä pieneksi. Yritysluotto täydentääkin kokonaisuuden.

Uuden yrityksen rahoitus muodostuukin siis usein omasta pääomasta, starttirahasta ja yrityslainasta. Vanhoille yrityksille starttirahaa ei enää myönnetä, joten hankinnat ja muut kassavarannon ylittävät menot täytyy rahoittaa yritysluotolla.

Yrityslainaa ilman vakuuksia

Pienen yrityslainan voi saada ilman erillisiä vakuuksia. Usein kuitenkin vähänkään suuremmat lainat vaativat takaajan tai vakuuksia. Yleensä takaaja on yrityksen toimihenkilö, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Suuremmat yrityslainat vaativat erillisiä vakuuksia, jotta niitä voidaan myöntää.

Yrityslainaa saa muutamista tuhansista aina miljooniin euroihin saakka. Isot pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät isoimmat lainat, mutta pienempää yrityslainaa saa vaikka suoraan netistä. Pankkien lainaehdot ovat verkosta haettuja lainoja kireämmät ja lainanhakeminen hitaampaa, sillä pankin täytyy selvittää tarkasti yrityksen taustatiedot ja sen antamat vakuudet.

Lainasumman suuruuteen vaikuttavat mm. se, mihin rahoitusta käytetään sekä millaisia vakuuksia lainanottajalla on. Pienemmät ja yrityslainat ilman vakuuksia ovat joustava ratkaisu esimerkiksi yrittäjälle tai keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta nopeasti yllättäviin rahoitustarpeisiin. Paras yrityslaina joustaa yrityksen tarpeen mukaan, jolloin lainaa voi maksaa oman aikataulun mukaan vaikka kokonaan kerralla pois, ja tarvittaessa rahoitusta voi hakea laina-aikana myös lisää. Yrityslaina ilman vakuuksia on siksi hyvä kumppani yrittäjälle!

Yritysluottoa tarjoavat useat eri rahoituslaitokset. Lainojen hinnat vaihtelevat todella paljon palveluntarjoajasta riippuen, joten yrityslainojen vertailu on enemmän kuin suotavaa. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon myös se, miten nopeasti rahoitusta tarvitsee, ja tarvitseeko sitä mahdollisesti ottaa laina-aikana lisää. Myös olemassa olevien vakuuksien määrä voi vaikuttaa siihen, mikä yrityslaina on paras vaihtoehto.

Miten Bondoran tarjoama laina eroaa yrityslainasta

Bondora on luotettava vaihtoehto lainantarjoajaksi. Lainamme ovat joustavia kulutusluottoja, joita voi ottaa juuri niihin tarpeisiin, joihin lisärahoitusta tarvitsee. Lainaa saa 100 eurosta aina 10 000 euroon saakka. Koska tiedämme lainoille olevan niin monia eri käyttötarkoituksia, emme vaadi sinulta pitkällisiä lisäselvityksiä lainasi käyttökohteesta.

Siten jos haaveenasi on yrityksen perustaminen, uuden toimitilan tai laitteen hankinta tai muu investointi, voit hyödyntää siihen tarkoitukseen vallan mainiosti Bondoran joustavaa lainaa. Vaikka lainamme ei varsinaisesti yrityslaina olekaan, sitä voi hyvin käyttää vaikkapa yrityksesi alkuun saattamiseksi tai sen kasvattamiseksi.

Kun asioit kanssamme, voit olla varma palvelun nopeudesta. Tarjoamaamme henkilökohtaista luottoa voi hakea suoraan verkossa tai vaikka kännykällä muutamassa minuutissa. Lupaamme lainatarjouksen jopa minuutissa. Pelkkä lainahakemus itsessään ei ole sitova – päätät itse rauhassa, hyväksytkö tarjouksen. Hyväksymisen jälkeen saat rahat pikaisesti tilille yleensä vielä saman arkipäivän aikana.

Bondoran luotot ovat ilman vakuuksia, joten yrittäjälle kallista aikaa ei tuhraannu pankkien kanssa asiointiin tai takaajien ja vakuuksien selvittelyyn. Bondora on silti pankinkaltainen toimija, jonka kanssa asiointi on täysin reilua, riskitöntä ja joustavaa.

Bondoran B Secure -palvelu tarjoaa mukavaa joustoa lainaan. Palvelun avulla lainojemme takaisinmaksuaikataulu on itse suunniteltavissa; voit valita minkä suuruisissa erissä maksat lainaa takaisin ja millä aikavälillä. Tilanteen niin vaatiessa voit pitää myös maksuvapaita kuukausia, jolloin maksat vain lainan koroista.

Lyhennysaikamme on 3 kuukaudesta aina 60 kuukauteen ja lainojemme korot alkavat 8,9 prosentista – lainamme on siis edullinen verrattuna moneen muuhun lainantarjoajaan. Asiantuntijamme auttavat sinua tarvittaessa määrittämään sinulle sopivimman lainan. Voit myös kokeilla lainalaskuriamme, mikä olisi paras laina juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Saat rahoitusta Bondoralta, kun luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on riittävästi tuloja luoton takaisinmaksuun. Lisäksi edellytämme täysi-ikäisyyttä. Henkilökohtaisesti sinulle räätälöidyn lainan avulla pystyt siis toteuttamaan unelmasi yrityksen perustamisesta tai yritystoiminnan laajentamisesta. Pistä siis yrityksesi liiketoiminta kasvuun ja hae vauhtia siihen Bondoran joustavalla lainalla!

B Secure tarjoaa joustavuutta

Otettuasi lainan Bondoralta, tapahtuu lainan takaisinmaksu kerran kuukaudessa sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Sinun vastuullasi on huolehtia siitä, että kyseinen summa siirtyy kuukausittain oikeaan päivään mennessä Bondoran tilille. Jotta maksu ei unohtuisi, lähetämme sinulle muistutuksen sähköpostiisi.

Jos sinun tilanne on, että et tilapäisesti pysty lyhentämään lainaa (esimerkiksi työpaikan menetyksen takia), voit hakea maksuvapaata. Mikäli tulosi pienenevät, voit muuttaa maksuaikataulua, pidentää laina-aikaa ja vähentää siten kuukausittaisten velvoitteiden määrää. Tarvittaessa voit myös muuttaa maksupäivää. Näet lainan nykytilan ja voit hakea muutoksia kirjautumalla sisään Bondoran tilillesi.

Haluatko tietää mikä on henkilökohtainen lainatarjouksesi?

1
Lähetä lainahakemus
2
Valitse sopiva lainatarjous
3
Tunnistaudu, allekirjoita sopimus, ja siirrämme lainasumman tilillesi.

Muista, että laina on taloudellinen taakka. Arvioi lainatarpeesi perusteellisesti ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 16,25 % - 29,8* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Muista, että laina on taloudellinen taakka. Arvioi lainatarpeesi perusteellisesti ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 16,25 % - 29,8* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

226 804 henkilöä on sijoittanut yli 1 016,9M € ja ansainnut 228M € – SINUSTA tulee pankki.

  • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
  • 11-vuoden kokemuksella
  • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 16,25 % - 29,8* %.<br> *Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.