Lainanotto on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin

 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Lainakorot alkaen 9,9 % vuodessa
 • 100 – 10000 euroa, 3 kuukautta – 5 vuotta

Lainatarjous yhdessä minuutissa

-

-

Sinun ei tarvitse heti hyväksyä lainaa. Hae ja vertaile tarjouksia maksutta.

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 15,9 % - 29,62* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Lainakorot alkaen
  9,9 % vuodessa
 • 100 – 10000 euroa,
  3 kuukautta – 5 vuotta
 • Finanssivalvonnan tarkastama
 • Asiakkaita 1 550 314

Lainaa heti

Kun lainantarve yllättää, on rahaa yleensä saatava heti. Lainan hakeminen voi kuulostaa työläältä, jos lainaa on tottunut aiemmin hakemaan pankista. Pankista lainaa hakiessa lainansaantiin saattaa helposti kuluakin päiviä, ellei jopa viikkoja. Kun rahan kohde on jo kiikarissa, ei näin pitkään viiveeseen ole mitenkään aikaa, sillä esimerkiksi autokaupassa hyvä tilaisuus saattaa mennä rahaa odotellessa sivu suun. Samaten edulliset matkatarjoukset ovat vain lyhyen aikaa voimassa, joten luoton pitää olla hallussa jo matkaa varatessa.

Onneksi laina nopeasti onnistuu nykyään helposti ja vaikka heti kun lainantarve iskee. Nopeimmat lainat saa tekemällä lainahakemuksen verkossa. Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen saat rahat käyttöösi pian. Näin saat taloutesi taas mallilleen ja tarpeelliset hankinnat tehtyä.

Netistä otettavaa lainaa voi käyttää samoihin asioihin kuin perinteistä pankkilainaakin: autoon, matkustamiseen, remonttiin, veneeseen, elektroniikkaostoksiin, yllättäviin laskuihin… Mihin ikinä lisärahoitusta kaipaatkaan.

Miksi ottaa laina netistä?

Lainan hakeminen netistä kannattaa lukuisista syistä. Ensinnäkin nettilainan valttina perinteiseen pankkilainaan verrattuna on ehdottomasti nopeus. Kuvittele lainanhaun prosessia pankissa: voit ehkä lähettää lainahakemuksen pankin verkkosivuilta, mutta sen jälkeen sinun täytyy todennäköisesti varata aika keskustelulle pankkivirkailijan kanssa virka-aikojen puitteissa (klo 9-17 välillä, mikä saattaa tarkoittaa töistä vapaata ottamista), selvittää tarkasti lainan käyttökohde sekä toimittaa pankkiin erilaisia asiakirjoja ja todisteita. Tämän lisäksi sinulta saatetaan vaatia erinäisiä vakuuksia tai takaajaa ja näiden hankkiminen on sitten jo täysin oma prosessinsa. Lainanhaku käy suorastaan työstä ja tämän vuoksi se tuntuu monista liian vaivalloiselta.

Lainaa netistä saa huomattavasti vikkelämmin ja mihin kellonaikaan tahansa. Saat vaikka 2 000 € lainan heti hakiessasi lainaa verkossa toimivien lainantarjoajien kautta. Lainaa haetaan yleensä 100-10 000 €, eli lainaa saa pienemmistä tarpeista isompiin. Tyypillisesti 10 000 € lainaa tarvitaan vaikkapa auton rahoitukseen tai Remonttia varten, kun 500 euron laina voi riittää viikonloppupiipahdukseen jossain Euroopan kaupungissa. Tietokoneeseen voi taas tarvita 1 000 euron lainan ja esimerkiksi esteettistä toimenpidettä varten lainantarve on 5 000 euron luokkaa. Tiedät itse parhaiten oman tarpeesi ja netissä otettavat lainat mukautuvat tähän tarpeeseen.

Lainaa on järkevää ottaa netistä myös siitä syystä, että nettilainat ovat pääsääntöisesti vakuudettomia. Lainan takeeksi ei tarvita siis erillisiä vakuuksia tai henkilötakaajaa. Tämä nopeuttaa ja helpottaa lainan hakemista, sillä moni ei esimerkiksi uskalla lähteä henkilötakaajaksi luettuaan kauhutarinoita veloista, jotka ovat jääneet velallisen maksukyvyttömyyden takia takaajan kontolle. Netin vakuudettomissa lainoissa tätä ei tarvitse pohtia.

Lainaa netistä haetaan yleensä pankkitunnuksilla, koska sen avulla henkilöllisyytesi voidaan tunnistaa. Siten lainan hakemiseen tarvitaan yleensä suomalainen pankkitili.

Verkosta otettu laina voi olla edullinen. Eri lainantarjoajien lainoja vertailemalla voit selvittää halvimman lainan. Lainaa saa myös pienellä korolla, joten laina kannattaa aina kilpailuttaa, vaikka olisit jo saanutkin lainatarjouksen omasta pankistasi.

Pikavippi

Pikavippiä käytetään nimityksenä netistä tai kännykän kautta nopeasti otettaville pienehköille kertaluontoisille lainoille, joissa on lyhyt, jopa alle kuukauden takaisinmaksuaika. Ennen muinoin pikavippien korot saattoivat olla tähtitieteelliset, joiden takia moni karttaa edelleenkin pikavipin ottamista. Suomen lainsäädäntö kuitenkin säätelee korkojen määrää ja siten pikavipin korko ei voikaan olla yli 50 %. Takaisinmaksuajatkin ovat pidentyneet, ja tänä päivänä pikavipit voidaan maksaa takaisin entistä pidemmällä aikataululla. Takaisinmaksuaikaa voi olla jopa vuosia.

Vaikka pikavippejä saa myös suuremmille summille, haetaan eniten edelleen pienempiä, 100-1 000 euron vippejä.

Eri lainantarjoajat myöntävät pikavippejä yleensä täysi-ikäisille tai 20 vuotta täyttäneille. Pikaluottoon vaaditaan tyypillisesti säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja, joten maksuhäiriömerkinnän saaneelle luottotiedottomalle henkilölle pikavippi ei sovellu.

Pikavipit ovat vakuudettomia, eli niihin ei tarvita omaisuutta vakuudeksi tai toista henkilöä takaamaan vippiä. Koska ilman vakuuksia säännölliset tulot ovat ainoa tae luotonantajalle maksukyvystäsi, näkyy luotottajan riski joskus koron määrässä ja siksi lyhytaikaisilla pikavipeillä voi olla hiukan suurempi korko. Toisaalta pikalaina voi olla edullinen, jos sen maksaa takaisin muutamassa kuukaudessa.

Pikalainat eivät kuitenkaan ole välttämättä kalliita. Eri pikavippejä on suotavaa vertailla, sillä edullisiakin pikavippejä on olemassa. Tarkasta huolellisesti koron määrän lisäksi myös lainanhoitokulujen ja nostokulujen osuus. Joissain vipeissä on nimittäin tällaisia piilokuluja, joita ei vippiä ottaessa tule ajatelleeksi, jos keskittyy liikaa koron määrän syynäämiseen.

Pikaluotot saadaan nopeasti tilille ja se onkin yksi syy niiden suosioon. Kun äkillinen rahantarve yllättää, pankkien tarjoamat lainavaihtoehdot jäävät nopeudessa jalkoihin. Siksi pikaisesti saatava rahoitus saattaa olla ainoa vaihtoehto monelle lainanhakijalle.

Edullinen laina

Lainan hinta muodostuu lainan korosta tai muista lisäkuluista. Nämä voidaan nähdä lainanantajan palkkiona siitä, että hän lainaa omaisuutta rahaa tarvitsevalle. Edullinen laina tarkoittaa sitä, että sen kulut ovat pienet. Lainan korko voi olla matala tai laina voi jopa olla täysin koroton. Korottomissa lainoissa lainanantaja ottaa osuutensa esimerkiksi nostokulujen tai lainanhoitokulujen välityksellä. Ilmaisia lainoja ei ole olemassa, mutta lainaa pienellä korolla on mahdollista saada.

Edullinen laina löytyy parhaiten, kun teet lainavertailua eri luotontarjoajien välillä. Tarkastele lainan koron osuutta ja huomioi erot eri termien välillä. Todellinen vuosikorko tarkoittaa lainan korkoa kaikki lainan lisäkulut huomioiden. Nimelliskorko kertoo lainan koron suuruuden ilman lainan muita kuluja. Vertaile siis aina todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

Koron määrä voi riippua myös asiakkaasta. Matalan riskin asiakkaat saavat lainaa edullisemmalla korolla kuin suuremman riskin asiakkaat. Riski määritellään asiakkaasta tehtävän riskiarvion perusteella. Joillain lainantarjoajalla korko on kaikille hakijoille sama, eli heillä on käytössä kiinteä hinnoittelu.

Edullinen korko ei aina kerro totuutta lainan hinnasta, vaan aina on syytä tarkastella muitakin kuluja. Niitä voivat olla tilinhoitomaksu, viivästyskorko, nostopalkkio ja tilin avausmaksu. Nostopalkkiot liittyvät erityisesti joustoluottoihin. Useat pienet nostot luottotililtä voivat tehdä edullisestakin lainasta kalliin. Tilinhoitomaksu on kuukausittain maksettava kulu. Kun kerrot tilinhoitomaksu laina-aikasi pituudella, niin ymmärrät paremmin tästä maksusta kertyvät kokonaiskulut. Esimerkiksi 10 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu tarkoittaa vuodessa 120 euron lisäkulua lainaan.

Laske siis kaikki lainan kokonaiskustannukset yhteen selvittääksesi onko laina todellakin edullinen vai ei. Käyttämällä rauhassa aikaa kaikkien kulujen vertailuun voi säästää jopa useita satasia ja suurempien lainojen kohdalla jopa tuhansia. Lainan kilpailutus on siis todella järkevää parhaan lainavaihtoehdon löytämiseksi.

Lainatarjous

Mitä lainatarjouksen saaminen sitten edellyttää? Ennen lainatarjouksen vastaanottamista lainaa on tietysti pitänyt hakea. Ja jo ennen lainan hakemista kannattaa jo alustavasti pohtia lainan suuruutta sekä sitä, millaisia takaisinmaksueriä pystyy varmasti kuukausittain maksamaan ja miten nopeasti lainan haluaa maksaa pois.

Bondora antaa sinulle useamman henkilökohtaisen lainatarjouksen jopa minuutissa, kun teet hakemuksen sivuillamme. Lainaa voit hakea myös älypuhelimellasi.

Voit kokeilla lainalaskurillamme, millainen lainasumma ja takaisinmaksuaika sopisi sinun nykyiseen taloudelliseen tilanteeseesi ja hakea sen jälkeen lainaa muutamaa nappia klikkaamalla. Lainanhakumme netissä on vaivatonta ja selkeää. Muistathan, että pelkkä lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Myönnämme lainaa aina 100 eurosta 10 000 euroon ja laina-ajan pituus on kolmesta kuukaudesta viiteen vuoteen.

Lainanhakemisen jälkeen saat lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaimman. Voit halutessasi hylätä tarjouksen ja hakea lainaa uudelleen. Jos haluat neuvotella lainatarjouksestasi, auttaa asiakaspalvelumme sinua mielellään.

Bondoran myöntämää luottoa voit käyttää niin kuin mitä tahansa muutakin lainaa – pienten ja isompien kulujen nopeaan rahoittamiseen. Emme kysele lainasi käyttökohdetta vaan saat lainatarjouksen ilman syvällisiä selvittelyjä. Kun olet täysi-ikäinen ja sinulla on suomalainen pankkitili ja säännölliset tulot, olet oikeutettu lainatarjoukseen.

B Secure tarjoaa joustavuutta

Otettuasi lainan Bondoralta, tapahtuu lainan takaisinmaksu kerran kuukaudessa sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Sinun vastuullasi on huolehtia siitä, että kyseinen summa siirtyy kuukausittain oikeaan päivään mennessä Bondoran tilille. Jotta maksu ei unohtuisi, lähetämme sinulle muistutuksen sähköpostiisi.

Jos sinun tilanne on, että et tilapäisesti pysty lyhentämään lainaa (esimerkiksi työpaikan menetyksen takia), voit hakea maksuvapaata. Mikäli tulosi pienenevät, voit muuttaa maksuaikataulua, pidentää laina-aikaa ja vähentää siten kuukausittaisten velvoitteiden määrää. Tarvittaessa voit myös muuttaa maksupäivää. Näet lainan nykytilan ja voit hakea muutoksia kirjautumalla sisään Bondoran tilillesi.

Saako Bondorasta lainaa heti – kyllä!

Bondora on rehellinen ja luotettava luotonantaja, joka myöntää nopeasti lainaa. Saat sitä netistä hyvinkin vikkelästi; hakemuksen tekemisessä kestää noin 5-10 minuuttia, jonka jälkeen annamme sinulle lainatarjouksen minuutissa. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, vaikka keskellä yötä matkapuhelimella.

Bondoran laina on halpa. Edullinen lainamme muodostuu pienestä korosta (alk. 9,9 % vuodessa) eivätkä lainamme sisällä piilokuluja. Tällöin voit olla varma takaisinmaksueräsi suuruudesta ja sitä kautta siitä, että pystyt maksamaan lainasi takaisin. Korkoprosentti lasketaan henkilökohtaisten tietojesi ja luottohistoriasi perusteella ja Bondora tarjoaa niiden perusteella sinulle edullisinta korkoa.

Lainamme ovat nopeuden lisäksi joustavia – voit valita itse lainanlyhennyksesi kuukausimäärän. Tarvittaessa saat lyhennysvapaita kuukausia eli lainaa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi, mutta emme veloita lisäkuluja siitä, että lyhennät lainaasi etuajassa. Bondoran joustava laina joustaa siis sinun tarpeidesi mukaan.

Yksi mahdollisuus on myös yhdistää lainat yhdeksi Bondoran lainaksi. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia kuin yhden lainan takaisinmaksusta.

Hae lainaasi heti Bondorasta!

Haluatko tietää mikä on henkilökohtainen lainatarjouksesi?

 • Lähetä lainahakemus
 • Valitse sopiva lainatarjous
 • Tunnistaudu, allekirjoita sopimus, ja siirrämme lainasumman tilillesi.

Muista, että laina on taloudellinen taakka. Arvioi lainatarpeesi perusteellisesti ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

226 802 henkilöä on sijoittanut yli 1 008,5M € ja ansainnut 227M € – SINUSTA tulee pankki.

 • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
 • 11-vuoden kokemuksella
 • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 15,9 % - 29,62* %.<br> *Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.