Rahat tilillesi saman päivän aikana

 • Lainaa jopa 10000 € 5 vuoden maksuajalla
 • Henkilökohtainen lainatarjous ilman sitoumuksia
 • Ei tarvetta lähettää erikseen pankkitiliotteita
 • Perinteisiä palkkakuitteja ei tarvitse lähettää

Lainatarjous 1 minuutissa

-

-

Sinun ei tarvitse heti hyväksyä lainaa. Hae ja vertaile tarjouksia maksutta.

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 15,9 % - 29,62* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

 • Lainaa jopa 10000 € 5 vuoden maksuajalla
 • Henkilökohtainen lainatarjous ilman sitoumuksia
 • Ei tarvetta lähettää erikseen pankkitiliotteita
 • Perinteisiä palkkakuitteja ei tarvitse lähettää

Pikavippiä äkilliseen rahantarpeeseen

Hajosiko auto tai tietokone tai jokin muu tärkeä tavara? Löytyikö unelmien sohva, laukku tai huikea lentotarjous unelmiesi lomakohteeseen? Tarvitsetko lainaa pian erääntyviin maksuihin? Elämä on täynnä tilanteita, jolloin rahantarve yllättää äkillisesti ja tililtä ei tietenkään siinä tilanteessa löydy aina riittävästi varoja. Pikavippi vastaa yllättävään ja äkilliseen rahantarpeeseen, sillä pikavipin ehdottomana valttina on sen nopeus ja vaivattomuus – pikavipin saa heti tilille.

Pikavippi heti tilille

Pikavippiin ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Tämä tekee pikavippien hakemisesta erittäin nopeaa, varsinkin jos vertaa pankkien pitkällisiin lainanhakuprosesseihin, asiakirjojen toimituksiin ja henkilökohtaisiin pankkivirkailijoiden tapaamisiin. Pikavippiä haetaan netissä tai puhelimella ja lainatarjouksen saa välittömästi. Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen maksetaan pikavippi heti tilille.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavippiä voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Yleensä pikavippien tarjoajat edellyttävät säännöllisiä tuloja, jotta he voivat varmistua hakijan maksukyvystä. Hakijalta edellytetään usein myös henkilökohtaista pankkitiliä Suomessa. Pikavippiä voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta lainsäädäntö säätelee summien siirtoa tilille. Yöllä tehdyistä lainanhauista annetaan lainatarjous heti aamulla.

Onko pikavipeillä huono maine?

Pikavipit kalskahtavat joidenkin lainanhakijoiden korvaan pahalta, sillä vielä muutama vuosi sitten pikavipeissä oli todella suuret korot. Vuosikorko saattoi olla jopa hurjat 1 000 %. Lainsäädäntö on kuitenkin sen jälkeen määritellyt pikavippien nimelliskorkojen ylärajaksi 15% + viitekorko, ja 150 euron sivukulujen rajan. Lakipykälien avulla valvotaan lainojen myöntämisiä kuluttajan suojelemiseksi. Suomalainen kuluttajansuoja estää törkeimpien toimijoiden koronkiskonnan.

Lainantarjoajista on kuitenkin tullut entistä vastuullisempia, ja siten pikavippejä ei yleisesti ottaen enää edes myönnetä luottokyvyttömille henkilöille.

Koska pikavipin saa ilman vakuuksia ja nopeasti, on se siten hieman kalliimpi kuin perinteinen pankkilaina. Pikavippi on kuitenkin nopea apu yllättäviin tilanteisiin ja vippiä on helpompi saada kuin pankkilainaa. Tämä ”pahamaineinen” vippi on myös pelastanut monet taloudelliselta kriisiltä, kun pikaluoton avulla on saatu vältettyä vielä isompi taloudellinen katastrofi. Yllättäviä tilanteita tulee jatkossakin ja nopeasti saatava raha turvaa näiden tilanteiden varalta. Pikavippien ei tarvitse enää olla niin arveluttavia.

Nykyiset pikavipit ovat kuluttajien mukaan nyt ymmärrettävämpiä ja selkeämmin hinnoiteltuja kuin aiemmin. Pikavipin ottaminen ei enää tarkoita koko elämänhallinnan menettämistä. Pikavippien tarjoajia on silti edelleen lukuisia ja lainaehdot voivat vaihdella tarjoajasta riippuen, joten vain vertailun avulla voi löytää edullisimman ja luotettavimman pikalainan tarjoajan. Hinnoissa on nimittäin vielä melkoisia eroja.

Bondoralta vippi heti

Bondora tarjoaa lainaa nopeasti. Lainamme eivät ole tyypillisiä pikavippejä siinä mielessä, että lainoissamme ei ole niin korkeat korot kuin pikavipeissä yleensä. Bondoran laina muistuttaa pikavippiä ainakin sen suhteen, että luottoa saa todella nopeasti. Lainatarjouksemme saa nimittäin jopa minuutissa.

Lainamme saa myöskin ilman vakuuksia kuten pikavipitkin. Se tekee lainan hakemisesta joutuisaa, kun aikaa ei tarvitse käyttää neuvotteluihin pankin kanssa. Kokeile lainalaskurillamme sinulle sopivaa lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa ja tee lainahakemus – se ei vielä sido sinua mihinkään. Annamme sinulle heti henkilökohtaisen lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Lainojemme korot ovat edullisia ja alkavat noin 9,9 %:sta vuodessa. Luottomme ovat joustavia, ja saat itse päättää takaisinmaksuajastasi. Tyypillisesti pikavipit pitää maksaa takaisin kuukauden sisällä, kun meillä takaisinmaksuaikaa on jopa viisi vuotta! Lainamme sallivat myös lyhennysvapaat kuukaudet. Saat siis rauhassa hoitaa taloutesi kuntoon ilman että tiukka maksuaikataulu sotkee suunnitelmiasi. Lainamme eivät sisällä myöskään piilokuluja.

Lainaamme voi hakea netissä, puhelimella ja vaikka tekstiviestillä. Lainahakemuksen voi tehdä 24 h, vuorokauden ympäri ja vaikka yöllä. Saat pikavipin tilille saman päivän sisällä hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen. Joustavaa luottoamme voi nostaa tilille kaikkina kellonaikoina. Lainaehtomme eivät ole tarpeettoman tiukat; vaadimme lähinnä 18 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja, puhtaita luottotietoja ja pankkitiliä Suomessa.

Olemme rehellinen ja luotettava lainantarjoaja. Ihan kuin pankki, mutta valovuosia nopeampi ja mutkattomampi. Bondora on siis erittäin varteenotettava vaihtoehto etsiessäsi pikalainan kaltaista nopeasti saatavaa lainaa ilman vakuuksia. Kun tarvitset vippiä heti, täytä lainahakemus jo tänään – rahat ovat pian tililläsi!

B Secure tarjoaa joustavuutta

Otettuasi lainan Bondoralta, tapahtuu lainan takaisinmaksu kerran kuukaudessa sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Sinun vastuullasi on huolehtia siitä, että kyseinen summa siirtyy kuukausittain oikeaan päivään mennessä Bondoran tilille. Jotta maksu ei unohtuisi, lähetämme sinulle muistutuksen sähköpostiisi.

Jos sinun tilanne on, että et tilapäisesti pysty lyhentämään lainaa (esimerkiksi työpaikan menetyksen takia), voit hakea maksuvapaata. Mikäli tulosi pienenevät, voit muuttaa maksuaikataulua, pidentää laina-aikaa ja vähentää siten kuukausittaisten velvoitteiden määrää. Tarvittaessa voit myös muuttaa maksupäivää. Näet lainan nykytilan ja voit hakea muutoksia kirjautumalla sisään Bondoran tilillesi.

Haluatko tietää mikä on henkilökohtainen lainatarjouksesi?

 • Lähetä lainahakemus
 • Valitse sopiva lainatarjous
 • Tunnistaudu, allekirjoita sopimus, ja siirrämme lainasumman tilillesi.

Muista, että laina on taloudellinen taakka. Arvioi lainatarpeesi perusteellisesti ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

226 802 henkilöä on sijoittanut yli 1 009,2M € ja ansainnut 227,1M € – SINUSTA tulee pankki.

 • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
 • 11-vuoden kokemuksella
 • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 15,9 % - 29,62* %.<br> *Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.