Tutkimuspalkintojen arvontakampanjan ehdot

 1. 1. Yleistä tietoa kampanjasta

  1. 1.1.Tutkimuspalkintojen arvontakampanjan (jäljempänä ”kampanja”) järjestää Bondora AS Suomen sivuliike, Y-tunnus 2694508-8, osoite Urho Kekkosen katu 4-6 E, 00100 Helsinki (jäljempänä ”Bondora”).
  2. 1.2.Kampanjan yleiset säännöt on määritelty näissä ehdoissa. Kampanjakohtaiset säännöt (mukaan lukien palkinnot ja arvontapäivät) ilmoitetaan kampanjaa koskevassa sähköpostiviestissä, joka lähetetään kampanjaan osallistuvalle (jäljempänä ”osallistuja”).
 2. 2. Kampanjaan osallistumisen ehdot

  1. 2.1.Kampanjaan voivat osallistua luonnolliset henkilöt, jotka
   1. 2.1.1. ovat saaneet Bondoralta henkilökohtaisen kutsun osallistua tutkimuspalkintojen arvontakampanjaan ja
   2. 2.1.2. ovat täyttäneet Bondoran osallistujalle sähköpostitse lähettämien ohjeiden mukaan kyselylomakkeen
   3. 2.1.3. ovat vähintään 18-vuotiaita ja asuvat vakinaisesti Suomessa (eli henkilöt, joiden asuinmaa on Suomi).
  2. 2.2. Kampanjaan eivät saa osallistua Bondoran ja muiden Bondora-konserniin kuuluvien yritysten työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.
 3. 3. Palkintojen arvonta

  1. 3.1. Kampanjassa arvottavat palkinnot (jäljempänä ”palkinto”) ilmoitetaan osallistujalle lähetetyssä sähköpostiviestissä.
  2. 3.2. Bondora arpoo sattumanvaraisesti osallistujien joukosta voittajat (jäljempänä ”voittaja”).
  3. 3.3. Bondora ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä voittajaan sähköpostitse viimeistään seitsemän (7) päivän kuluttua palkinnon arvonnasta. Palkinto toimitetaan voittajalle viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua voittajan tavoittamisesta. Bondoralla on oikeus pyytää voittajalta tämän yhteystiedot ja tarvittaessa suostumus voittajan yhteystietojen (nimi, puhelinnumero, osoite) luovuttamiseen kuljetuspalveluyritykselle (kuriiri). Bondoralla on oikeus vaatia voittajaa todistamaan henkilöllisyytensä.
  4. 3.4. Jos voittaja on rikkonut kampanjan ehtoja, antanut Bondoralle väärää tietoa tai Bondora ei tavoita voittajaa voittajasta johtuvasta syystä, Bondora voi tehdä päätöksen arpoa uusi voittaja. Siinä tapauksessa Bondora ei ole vastuussa alkuperäisen voittajan palkinnon arvonnasta tai siitä, että hän ei ole saanut palkintoa.
  5. 3.5. Palkintoa ei korvata muilla palkinnoilla tai makseta käteisellä (jos palkinto ei ole rahallinen). Voittaja voi luopua oikeudestaan ottaa palkinto vastaan ilmoittamalla siitä Bondoralle sähköpostitse.
 4. 4. Tietosuoja

  1. 4.1. Osallistuja on tietoinen siitä, että Bondora käsittelee osallistujien henkilötietoja Bondoran tietosuojakäytänteiden mukaan, mutta kuitenkin vain kampanjan järjestämiseen ja palkintojen arpomiseen liittyvistä syistä.
 5. 5. Muuta

  1. 5.1. Kampanjan järjestämisen menettelyt on säädetty näissä ehdoissa, joiden noudattaminen on pakollista kaikille osallistujille.
  2. 5.2. Bondoralla on oikeus muuttaa kampanjan ehtoja tai lopettaa kampanja hyvästä syystä. Bondora tiedottaa osallistujille edellä mainituista asioista heille lähetetyllä sähköpostiviestillä.
  3. 5.3. Jos osallistujalla on kysyttävää kampanjasta, mukaan lukien mahdollisia valituksia, hän voi ottaa yhteyttä Bondoraan käyttämällä näiden ehtojen kohdassa 1.1 annettuja yhteystietoja tai kirjoittaa viestin Bondoran tukisivuston kautta.
  4. 5.4. Mahdolliset kampanjasta johtuvat erimielisyydet ratkaistaan käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan.

226 804 henkilöä on sijoittanut yli 1 016,9M € ja ansainnut 228M € – SINUSTA tulee pankki.

 • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
 • 11-vuoden kokemuksella
 • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 16,25 % - 29,8* %.<br> *Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.