B Secure – ole valmis odottamattoman varalle

Pidä lyhennysvapaata
Muuta lainasi kestoaikaa
Valitse itse maksupäiväsi
Osallistu ainutlaatuisiin arvontoihin

Mikä on B Secure?

B Secure antaa sinulle joustavuutta lainasi suhteen, sekä suojaa elämän yllätyksiltä. Se soveltuu kaikille asiakkaille, joilla on yksi tai useampi aktiivinen Bondoran laina. Palvelun aktivointi on helppoa – voit hoitaa sen ihan itse noin 60 sekunnissa!

Menetitkö työsi? Odottamaton kuluerä? Ei hätää.*

  • Pidä lyhennysvapaata lainapääoman maksusta
  • Pidennä tai lyhennä maksuaikaasi
  • Valitse sinulle sopiva kuukausittainen maksupäivä

Kuinka aktivoin B Securen?

1
Kirjaudu sisään
2
Siirry B Secure -palvelun osioon ja klikkaa ‘Hae heti
3
Käy läpi palvelun käyttöehdot ja allekirjoita sopimus

Maksaako B Secure jotain?

B Securen kuukausittainen palvelumaksu on 14,99 €, riippumatta aktiivisten lainojesi lukumäärästä tai lainasummasta.

  • B Securen palvelumaksu lisätään kuukausittaiseen maksuerääsi. Palvelumaksu vähennetään automaattisesti Bondoran tililtäsi kerran kuukaudesssa, lainanmaksusi yhteydessä. Varmista siis, että Bondoran tililläsi on riittävästi varoja kattamaan kuukausittainen lainanmaksu, sekä B Securen lasku.
  • B Secure -palvelun aktivoinnin jälkeen, tulee ensimmäinen lasku maksaa yhdessä kuukausittaisen maksuerän kanssa riippumatta siitä, onko maksuaikataulua muutettu vaiko ei.
  • B Secure tulee koskemaan kaikkia nykyisiä ja tulevia lainasopimuksiasi ja se loppuu yhdessä viimeisen lainasopimuksesi kanssa.
*B Securen käyttöehdot

B Secure -palvelun avulla voit tehdä muutoksia lainasopimukseesi yksi muutos kerrallaan. Mikäli haluat tehdä useampia muutoksia, voit tehdä seuraavan muutoksen sen jälkeen, kun olet suorittanut vähintään yhden maksuerän uuden maksuaikataulun mukaisesti.

B Secure -palvelu on voimassa lainan viimeisen maksuerän suorittamiseen asti. Mikäli sinulla on voimassa useita lainasopimuksia, on B Secure voimassa viimeisen lainan viimeisen maksuerän suorittamiseen asti.

Voit poistaa palvelun käytöstä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tässä tapauksessa, viimeinen lasku B Secure -palvelusta tulee maksaa seuraavan kuukausimaksun yhteydessä, ja B Secure -palvelu poistuu käytöstä 30 päivän jälkeen peruutuksesta.

B Secure -palvelua ei voida käyttää, mikäli sinulla on pitkäaikaista velkaa Bondoralle, ja meillä on oikeus aloittaa velan perintä tuomioistuimen kautta. Mikäli sinulla on olemassa olevia velkoja Bondoralle (mukaan lukien lainanlyhennys, korot, muut velat, tai B Secure -palvelun kuukausimaksu), on sinun maksuaikataulun muuttamisen yhteydessä maksettava kaikki velat pois seuraavan aikataulun mukaisen maksun yhteydessä.

Huom! Mikäli sinulla on maksusuunnitelman muutoksen tekemisen hetkellä erääntynyttä velkaa, se jaetaan automaattisesti jatkosuunnitelmaan.

Mikäli sinulla on useita lainoja, niin B Securen avulla tehdyt maksusuunnitelman muutokset sovelletaan kaikkiin lainoihin.

B Secure – siinä silloin, kun sitä eniten tarvitset

Hanki käyttöösi B Secure ja ole valmiina huomista varten.

226 683 henkilöä on sijoittanut yli 985,3M € ja ansainnut 223M € – SINUSTA tulee pankki.

  • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
  • 11-vuoden kokemuksella
  • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 17,82 % - 29,6* %.<br> *Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.