-

B Secure+

Maksimaalista joustavuutta lainanmaksuun

Hanki B Secure+

Ryhdy premium-tason asiakkaaksi ja nauti entistäkin pidemmistä lyhennysvapaista, pienemmistä kuukausieristä ja muista eduista:

Pienemmät kuukausierät

B Secure+ antaa vapauden valita kuukausieräsi suuruuden. Maksat vain pienimmän kuukausittaisen korko- ja tilinhoitomaksun ja lisäpalvelutilauksesi — kaikki muu on sinun itsesi päätettävissä. Voit maksaa enemmän ja säästää kokonaiskorkokuluissa, tai maksaa mahdollisimman vähän, jolloin rahaa jää enemmän muuhun käyttöön.

Automaattiset lyhennykset

Voit maksaa lainasi takaisin ennenaikaisesti kokonaan tai osittain ilman ylimääräisiä kuluja tai maksuja! Laitat vain haluamasi summan tilillesi. Mikä tahansa kuukausimaksustasi ylijäävä summa käytetään automaattisesti lainan takaisinmaksuun.

Valitse itse maksupäiväsi

Oletuksena maksuille on yleensä kuukauden 5. päivä. Jos haluat vaihtaa maksupäivän ajankohtaan, joka on sinulle parempi (esim. muutama päivä palkkapäivän jälkeen), B Secure+ mahdollistaa senkin.

Muita upeita etuja:

  • kaikki B Securen hyödyt
  • nopeampi asiakaspalvelu
  • uudet palvelut heti käytettävissä
  • maksuvapaat kuukaudet
  • osallistu ainutlaatuisiin arvontoihin

B Secure+

Vain 24,99 eurolla kuukaudessa saat itsellesi kaikki B Secure+ edut tavallisten B Secure -ominaisuuksien lisäksi. Bondoran premium-tason asiakkaaksi ryhtyminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Entistä enemmän vapautta ja varmuutta!

Lue lisää B Secure+ premium-tason ominaisuuksista tukisivustollamme.

226 802 henkilöä on sijoittanut yli 1 009,2M € ja ansainnut 227,1M € – SINUSTA tulee pankki.

  • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
  • 11-vuoden kokemuksella
  • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

-

*Lainan määrä 100 € - 10000 €. Lyhennysaika 12 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 15,9 % - 29,62* %.<br> *Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.