Facebook Pixel Code

Mikä on joustoluotto?

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

Lainan määrä 500 € - 10000 €. Lyhennysaika 3 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 23,6 % - 77,72* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Joustoluotto on kertaluontoinen, nopeasti myönnettävä laina

Mikäli etsit joustavaa ja nopeasti myönnettävää lainaa, on joustoluotto varteenotettava vaihtoehto sinulle. Elämä on täynnä yllätyksiä ja äkillinen lainatarve voi ilmaantua täysin nurkan takaa. Et kuitenkaan halua välttämättä kajota, esimerkiksi asunnon ostoa varten tehtyihin säästöihin, auton jättäessä yllättäen tien päälle.

Moni karttaa joustoluottoja viimeiseen asti. Ennen lainanhakua vertailu kannattaakin tehdä huolella! Ei kannata valita heti ensimmäisenä vastaan tulevaa lainaa, sillä joustoluotto piilokuluineen ja todellisine korkoineen saattaa käydä yllättävänkin kalliiksi.

Haluatko joustoluoton ilman piilokuluja?

Bondoralla tiedät aina mistä maksat – voit varmasti maksaa lainasi takaisin ja niin nopeasti kuin haluat. Näet luoton kaikki todelliset kulut suoraan sivuiltamme. Joustoluotto on mahdollista maksaa takaisin myös nopeutetulla aikataululla – ilman ylimääräisiä kuluja! Useat lainantarjoajat saattavat vaatia lisämaksuja lainan nopeutetusta takaisinmaksusta. Me Bondoralla emme halua rangaista sinua siitä, että olet saanut taloudellisen tilanteesi kuntoon odotettua nopeammin. Lainamme ovat tarkoitettu elämän helpotukseksi. Miksi siis mekään haluaisimme hankaloittaa elämääsi?

Mistä tunnistaa hyvän joustoluoton?

Luotettava joustoluoton tarjoaja kertoo selkeästi, mistä, milloin ja miten paljon maksat. Tiedät heti lainan todellisen koron ja hakiessasi lainaa huomioi lainantarjoaja henkilökohtaiset tarpeesi. Joustava laina antaa sinun myös itse valita lainanlyhennyksesi määrän, sekä tarpeen tullen muuttaa sitä. Kuten ennen mitä tahansa muutakin suurempaa päätöstä, kannattaa lainanvertailu tehdä huolella, jotta löydät itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Voinko käyttää joustoluottoa mihin haluan?

Joustoluotto on laina, jonka voit käyttää miten haluat – ja miten pian haluat! Tämän vuoksi joustoluotto onkin loistava valinta, kun tarvitset tilillesi katetta nopeasti. Emme kaipaa tietoa siitä, mihin haluat lainasi käyttää, kunhan vain teet itsellesi sopivan takaisinmaksusuunnitelman. Bondora tarjoaa sinulle useamman eri lainavaihtoehdon, jolloin vertailu on helppoa ja sopivin joustoluotto löytyy sujuvasti – ilman turhia kyselyitä!

Mihin joustoluottoa yleensä käytetään?

Joustoluotto on yleinen laina kodin remontointiin, kun työt halutaan käyntiin nopeasti ja rahoituskin pitäisi järjestyä heti. Oli kyse sitten suuresta tai pienestä remontista, joustoluoton valintaan on päätynyt useampikin kotinikkari, joka ei halunnut odottaa hitaampia lainapäätöksiä. Monet ovat myös valinneet joustoluoton kodinkoneen tai uuden auton hankintaan vanhan hajotessa. Yllättäviin kuluihin hankittu, pikkuhiljaa takaisin maksettava, joustoluotto onkin suosittu laina arjen vastoinkäymisiin.

Kuinka nopeasti voin saada joustoluoton?

Joustoluottoa hakiessa, kannattaa pitää mielessä, että lainapäätöksissä saattaa usein mennä tovi jos toinenkin. Hakiessasi lainaa Bondoralta, saat lainatarjouksen muutamassa minuutissa! Et vain yhtä tarjousta, vaan Bondora etsii sinulle useamman vaihtoehdon, joista voit valita itsellesi sopivimman. Mitä enemmän tietoa itsestäsi annat lainaa hakiessa, sitä sopivamman lainatarjouksen Bondora pystyy sinulle tarjoamaan. Saat siis tarjouksen joustoluotosta, sekä nopeasti, että luotettavasti!

5 ehtoa ennen
lainahakemuksen tekemistä

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on pankkitili kotimaassa
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriötä
 • Ei historiaa uhkapeliriippuvuudesta

Lainaehtomme

 • Vakuudettomia lainojamme on erittäin helppo hakea
 • 500 – 10 000 euroa, 3 kuukautta – 5 vuotta
 • Lainakorot alkaen 9 %
 • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
 • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi
 • Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
 • Voit hakea lainaa jopa älypuhelimellasi

Miksi lainata
Bondorasta?

Hae lainaa missä ja milloin vaan

Kaikille meille sattuu odottamattomia vahinkoja. Auto tai pesukone voi yhtäkkiä hajota. Vahinkoja voi tapahtua keskellä yötä eikä kukaan ole niiltä suojassa. Voit olla säästänyt rahaa, mutta silti sitä jää puuttumaan, kun suunnittelet jotain isompaa kuten lomamatkaa, haluat ostaa uutta autoa tai alat remontoida kotiasi.

Voit hakea lainaa vaikkapa klo 2.00 yöllä ja pyhinä! Voit hakea lainaamme ympäri vuorokauden. Sinun ei tarvitse mennä toimistoon, verkossa olevan lainahakemuksemme voit täyttää jopa sängyssä.

Edullinen ja henkilökohtainen

Olemme käyttäneet jo vuodesta 2009 asti aina uusinta teknologiaa, jotta lainaaminen olisi helppoa, edullista ja henkilökohtaista!

Kaikki lainatarjouksemme ovat henkilökohtaisia ja kohtuullisilla koroilla. Lainakorot alkaen 12 %.

Nopeammin kuin koskaan

Voit hakea lainaamme verkossa ympäri vuorokauden. Voit tehdä hakemuksen myös puhelimessa. Lainahakemuksemme täyttämiseen kuluu alle minuutti ja saat meiltä hetkessä alustavan lainatarjouksen. Lainatarjouksia teemme 7 päivää viikossa.

Tarjoamme turvallisen lainanhaun kaikille lainaa tarvitseville. Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Tallennamme tiedot korkean turvatason palvelimille, joihin on mahdollista päästä käsiksi vain tarkasti valvotuissa olosuhteissa.

Valitse sopiva kuukausierä

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat meiltä vain minuutin kuluttua alustavan lainatarjouksen. Räätälöimme kaikki lainatarjoukset juuri hakijalle sopivaksi ja tarjoamme kohtuulliset korot. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykysi mukaan.

Sinulla on 72 tuntia aikaa tehdä päätös. Ajan umpeuduttua, hakemuksesi peruutetaan automaattisesti, eikä sinulla ole mitään velvollisuuksia Bondoran lainojen suhteen.

Luotettava ja rehellinen

Laina-analyytikomme tarjoavat sinulle turvallisen lainanhaun ja Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Haluamme käsitellä kaikki hakemukset mahdollisimman nopeasti ja antaa sinulle vastauksen jo parin tunnin kuluttua.

Lainahakemuksia käsitellään 7 päivää viikossa eli myös viikonloppuna ja pyhinä.

Ei piilokuluja

Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen siirretään laina automaattisesti pankkitilillesi. Pankkisiirron kesto on noin 3 – 5 arkipäivää riippuen pankista.

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainasi etuajassa takaisin. Emme veloita siitä lisämaksua. Meillä ei myöskään ole piilokuluja. Saat tutustua kuluhin TÄÄLLÄ.

Kuinka voin hakea
lainaa Bondorasta?

 1. 01 Rekisteröidy ja
  lähetä lainahakemus
 2. 02 Valitse sopivin
  lainatarjous
 3. 03 Todenna henkilöllisyytesi ja
  allekirjoita sopimus

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

Kirjaudu sisään

Hae nyt lainaa

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

87 511 henkilöä on sijoittanut yli 306M € ja ansainnut 35M € – SINUSTA tulee pankki.

 • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
 • 11-vuoden kokemuksella
 • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.