Facebook Pixel Code

Onko Bondoran laina kulutusluotto?

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

Lainan määrä 500 € - 10000 €. Lyhennysaika 3 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 19,65 % - 89,98* %.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Mitä tarkoittaa kulutusluotto?

Kulutusluotto on velka, joka on myönnetty kuluttamiseen ilman vakuuksia tai vakuudella. Kulutusluotot ovat useimmiten lyhytkestoisia (alle viideksi vuodeksi otettuja) lainoja, jotka voidaan maksaa takaisin tasaerissä tai kerralla kokonaan. Kulutusluotto voi olla korotonta tai korollista.

On myös olemassa kertaluottoja, joista voidaan käyttää myös nimitystä kulutusluotto. Kertaluottoon vaaditaan yleensä vakuus. Esimerkiksi autoliikkeet käyttävät osamaksuluottoa, joka on myös kulutusluotto. Vastaavissa kulutusluotoissa omistusoikeus maksettavasta tuotteesta siirtyy ostajalle vasta kun laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin.

Tyypillistä kulutusluotoille

 • Vakuudettomissa kulutusluotoissa on yleensä korkea korkoprosentti, joka voi olla jopa 50,5%
 • Vakuudellinen kulutusluotto on yleensä koroiltaan edullisempi vaihtoehto, sillä korkoprosentti on yleensä alle 10%
 • Kulutusluotot ovat auttavat arjen yllättävissä tilanteissa tai väliaikaisissa menoerissä. Pesukoneen hajoaminen tai äkillinen autoremontin tarve voi vaatia kulutusluoton kaltaista rahoitusta.
 • Kulutusluottoa ottaessa kannattaa aina tarkistaa kulutusluoton todellinen korko ja takaisinmaksuaika. Jos tarvitset rahaa suurempaan menoerään, kannattaa tarjousta kysellä useammalta taholta, sillä kulutusluoton ehdot saattavat vaihdella huomattavasti rahoitusyhtiöittäin.

Onko Bondoran myöntämä laina kulutusluotto?

Bondoran myöntämistä lainoja voidaan myös kutsua kulutusluotoiksi, sillä niitä voidaan käyttää samanlaisiin käyttötarkoituksiin. Bondoran lainat ovat yksityishenkilön menoihin tarkoitettuja lainoja ilman vakuuksia.

Bondoran lainat eivät sisällä piilomaksuja tai -palkkioita. Lopullisen lainasopimuksen allekirjoitettuasi, veloitamme sinulta pienen aloitusmaksun, jonka jälkeen maksat kuukausittain kiinteän asiakastilin hoitomaksun. Hoitomaksu ei sisälly maksettaviin korkomaksuihin.

Voit hakea Bondoran lainaa täältä. Hakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Allekirjoittaessasi lopullisen lainasopimuksen, saat hakemasi lainasumman pankkitilillesi.

5 ehtoa ennen
lainahakemuksen tekemistä

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on pankkitili kotimaassa
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriötä
 • Ei historiaa uhkapeliriippuvuudesta

Lainaehtomme

 • Vakuudettomia lainojamme on erittäin helppo hakea
 • 500 – 10 000 euroa, 3 kuukautta – 5 vuotta
 • Lainakorot alkaen 9 %
 • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
 • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi
 • Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
 • Voit hakea lainaa jopa älypuhelimellasi

Miksi lainata
Bondorasta?

Hae lainaa missä ja milloin vaan

Kaikille meille sattuu odottamattomia vahinkoja. Auto tai pesukone voi yhtäkkiä hajota. Vahinkoja voi tapahtua keskellä yötä eikä kukaan ole niiltä suojassa. Voit olla säästänyt rahaa, mutta silti sitä jää puuttumaan, kun suunnittelet jotain isompaa kuten lomamatkaa, haluat ostaa uutta autoa tai alat remontoida kotiasi.

Voit hakea lainaa vaikkapa klo 2.00 yöllä ja pyhinä! Voit hakea lainaamme ympäri vuorokauden. Sinun ei tarvitse mennä toimistoon, verkossa olevan lainahakemuksemme voit täyttää jopa sängyssä.

Edullinen ja henkilökohtainen

Olemme käyttäneet jo vuodesta 2009 asti aina uusinta teknologiaa, jotta lainaaminen olisi helppoa, edullista ja henkilökohtaista!

Kaikki lainatarjouksemme ovat henkilökohtaisia ja kohtuullisilla koroilla. Lainakorot alkaen 12 %.

Nopeammin kuin koskaan

Voit hakea lainaamme verkossa ympäri vuorokauden. Voit tehdä hakemuksen myös puhelimessa. Lainahakemuksemme täyttämiseen kuluu alle minuutti ja saat meiltä hetkessä alustavan lainatarjouksen. Lainatarjouksia teemme 7 päivää viikossa.

Tarjoamme turvallisen lainanhaun kaikille lainaa tarvitseville. Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Tallennamme tiedot korkean turvatason palvelimille, joihin on mahdollista päästä käsiksi vain tarkasti valvotuissa olosuhteissa.

Valitse sopiva kuukausierä

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat meiltä vain minuutin kuluttua alustavan lainatarjouksen. Räätälöimme kaikki lainatarjoukset juuri hakijalle sopivaksi ja tarjoamme kohtuulliset korot. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykysi mukaan.

Sinulla on 72 tuntia aikaa tehdä päätös. Ajan umpeuduttua, hakemuksesi peruutetaan automaattisesti, eikä sinulla ole mitään velvollisuuksia Bondoran lainojen suhteen.

Luotettava ja rehellinen

Laina-analyytikomme tarjoavat sinulle turvallisen lainanhaun ja Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Haluamme käsitellä kaikki hakemukset mahdollisimman nopeasti ja antaa sinulle vastauksen jo parin tunnin kuluttua.

Lainahakemuksia käsitellään 7 päivää viikossa eli myös viikonloppuna ja pyhinä.

Ei piilokuluja

Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen siirretään laina automaattisesti pankkitilillesi. Pankkisiirron kesto on noin 3 – 5 arkipäivää riippuen pankista.

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainasi etuajassa takaisin. Emme veloita siitä lisämaksua. Meillä ei myöskään ole piilokuluja. Saat tutustua kuluhin TÄÄLLÄ.

Kuinka voin hakea
lainaa Bondorasta?

 1. 01 Rekisteröidy ja
  lähetä lainahakemus
 2. 02 Valitse sopivin
  lainatarjous
 3. 03 Todenna henkilöllisyytesi ja
  allekirjoita sopimus

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

Kirjaudu sisään

Hae nyt lainaa

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

-

-

78 715 henkilöä on sijoittanut yli 271M € ja ansainnut 32M € – SINUSTA tulee pankki.

 • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
 • 11-vuoden kokemuksella
 • Aloita 1 € minimisijoituksella
Aloita heti
Pyydämme, että tutustut käyttöehtoihimme osoitteessa bondora.com, ja olet tarvittaessa yhteydessä talousasiantuntijaan.