Mitä pikavipit ovat?

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

0€

Lainan määrä 500€ - 10000€. Lyhennysaika 3 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 22,69% - 108,82*%.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Miksi pikavipit ovat suosittuja?

Pikavippi, eli pikalaina on lyhytaikainen laina. Pikavipillä yleensä rahoitetaan yllättäviä menoja, kuten kodin elektroniikan tai huonekalujen äkillistä uusimista tai vaikkapa lomamatka.

Pikavippi maksetaan nopeammin takaisin ja korkeammalla korolla kuin tavallinen laina. Laina-aika voi olla alle viikon jopa 50,5% korkoprosentilla. Pikavipin ehdot kannattaakin selvittää ennen lainan ottamista.

Kannattaako pikavipin ottaminen?

Pikavippi voi tulla erittäin kalliiksi. Pikavippien korot voivat olla jopa 50,5%, joten kannattaa harkita tarkkaan pikavipin ottamista. Pikavipit eivät useimmiten ole edullisin tapa rahoittaa äkillisiä menoja.

Pikavipeissä voi olla hyvin lyhyet takaisinmaksuajat. Jos pikavipin takaisinmaksussa tulee vaikeuksia ja tarvitset enemmän maksuaikaa, voivat pikavipin ehdot muuttua huomattavasti. Todennäköisesti joudut maksamaan lainastasi enemmän korkoa ja muita lisämaksuja.

Pikavipin korot ovat yleensä korkeat. Osa lainantarjoajista voi tarjota ensimmäisen pikavipin ilman korkoa lyhyeksi ajaksi, mutta velkakierteen ehkäisemiseksi kannattaa harkita fiksumpaa lainaratkaisua.

Onko Bondoran tarjoama laina pikavippi?

Ei, Bondoran tarjoama laina on ilman vakuuksia. Lainan suuruus voi vaihdella 500–10 000 euron välillä, ja tarjoamme jopa viiden vuoden ajan takaisinmaksuajan.

5 ehtoa ennen
lainahakemuksen tekemistä

Lainaehtomme

  • Vakuudettomia lainojamme on erittäin helppo hakea
  • 500-10 000 euroa, 3 kuukautta - 5 vuotta
  • Lainakorot alkaen 10%
  • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
  • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi
  • Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
  • Voit hakea lainaa jopa älypuhelimellasi

Miksi lainata
Bondorasta?

Hae lainaa missä ja milloin vaan

Kaikille meille sattuu odottamattomia vahinkoja. Auto tai pesukone voi yhtäkkiä hajota. Vahinkoja voi tapahtua keskellä yötä eikä kukaan ole niistä suojassa. Voit olla säästänut rahaa, mutta silti sitä jää puuttumaan, kun suunnitelet jotain isompaa kuten lomamatkaa, haluat ostaa uutta autoa tai alat remontoida kotiasi.

Voit hakea lainaa vaikkapa klo 2.00 yöllä ja pyhinä! Voit hakea lainaamme ympäri vuorokauden. Sinun ei tarvitse mennä toimistoon, verkossa olevan lainahakemuksemme voit täyttää jopa sängyssä.

Edullinen ja henkilökohtainen

Käytämme jo vuodesta 2009 uusinta teknologiaa, jotta lainaaminen olisi helppoa, edullista ja henkilökohtaista!

Kaikki lainatarjouksemme ovat henkilökohtaisia ja kohtuullisilla koroilla. Lainakorot alkaen 12%.

Nopeammin kuin koskaan

Voit hakea lainaamme verkossa ympäri vuorokauden. Voit tehdä hakemuksen myös puhelimessa. Lainahakemuksemme täyttämiseen kuluu alle minuuttia ja saat meiltä hetkessä alustavan lainatarjouksen. Lainatarjouksia teemme 7 päivää viikossa.

Tarjoamme turvallisen lainanhaun kaikkille lainaa tarvitseville. Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Tallennamme tiedot korkean turvatason palvelimille, joihin on mahdollista päästä käsiksi vain tarkasti valvotuissa olosuhteissa.

Valitse sopiva kuukausierä

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat meiltä vain minuutin kuluttua alustavan lainatarjouksen. Räätälöimme kaikki lainatarjoukset juuri hakijalle sopivaksi ja tarjoamme kohtuulliset korot. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykyjesi mukaan.

Sinulla on aikaa 72 tuntia tehdä päätös. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykyjesi mukaan. Kun se aika on ohi, hakemuksesi perutetaan automaattisesti eikä sinulla ole mitään velvollisuutta Bondoran lainojen suhteen.

Luotettava ja rehellinen

Laina-analyytikömme tarjoavat sinulle turvallisen lainanhaun ja Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Haluamme käsitellä kaikki hakemukset mahdollisimman nopeasti ja antaa sinulle vastauksen jo parin tunnin kuluttua.

Lainahakemuksia käsitellään 7 päivää viikossa eli myös viikonloppuna ja pyhinä. Olemme olemassa koko ajan!

Ei piilokuluja

Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen siirretään laina automaattisesti pankkitilillesi. Pankkisiirron kesto on noin 3-5 arkipäivää riippuen pankista.

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainasi etuajassa takaisin. Emme veloita siitä lisämaksua. Meillä ei myöskään ole piilokuluja. Saat tutustua kuluhin TÄÄLLÄ.

Kuinka voin hakea
lainaa Bondorasta?

  1. 01 Rekisteröidy ja
    lähetä lainahakemus
  2. 02 Valitse sopivin
    lainatarjous
  3. 03 Todenna henkilöllisyytesi ja
    allekirjoita sopimus

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

0€