Lainaa (lähes) jokaiseen tarpeeseen

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

0€

Lainan määrä 500€ - 10000€. Lyhennysaika 3 - 60 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko (APR) 22,69% - 108,82*%.
*Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 € lainasummiin.

Kaikki me tiedämme, että 10 000 euron lainalla voi saada paljon aikaiseksi. Useimmille tätä suurempi laina on tarpeen vain kerran elämässä – esimerkiksi asuntoa tai kallista autoa varten.

Bondora-laina on lainaa kodin remontoimiseen

Useimmat asiakkaistamme käyttävät Bondoralta saamansa lainan kodinrakentamiseen tai remontoimiseen kotona. Ja käyhän se järkeen, sillä kodin kunnostaminen voi tulla yllättävän kalliiksi.

Kodin remontointiin erikoistuneet liikkeet voivat tarjota melko joustaviakin takaisinmaksuehtoja, mutta lainan hakeminen erikseen jokaisesta liikkeestä saattaa olla hyvinkin ärsyttävää ja hidasta. Bondoralta lainaaminen mahdollistaa joustavan mahdollisuuden remontoida kotiasi.

Laina autonkorjaukseen- tai ostoon

Useimmiten oma auto on toiseksi suurin hankinta asunnon ostamisen jälkeen. Jos tarvitset vain hieman lisärahaa auton maksamiseen tai jos sinulla ei ole ollut mahdollista laittaa tarpeeksi rahaa säästöön, Bondoran laina voi olla tarpeeksi suuri jopa upouuden auton ostamiseen.

Auton huolto saattaa osoittautua myös kalliiksi. Meillä on tuhansia asiakkaita, jotka ovat käyttäneet Bondoran lainaa autonkorjaukseen tai auton ostamiseen.

Itseasiassa, meidän ei tarvitse tietää mihin tarvitset lainaa

Lainatessasi Bondoralta, voit päättää itse mihin tarkoitukseen haluat rahasi käyttää. Voit päättää, haluatko käyttää lainasi esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

 • laina oman yrityksen aloittamiseen;
 • lainaa matkustamiseen (lentolippuihin tai majoitukseen);
 • laina opintoja varten;
 • lainaa maksaaksesi takaisin kalliimpia lainoja;
 • lainaa kodintarvikkeiden ostamiseen;
 • lainaa kodinsisustamiseen tai huonekalujen ostamiseen;
 • lainaa synttäri-, vuosi- tai hääjuhlien järjestämiseen;
 • laina terveydenhuoltokulujen kattamiseen

Nämä ovat yleisempiä syitä minkä vuoksi asiakkaamme ovat hakeneet lainaa.

Jos pesukoneesi hajoaa äkillisesti tai kännykkäsi ruutu hajoaa pudotessaan asfaltille, et varmasti halua viivytellä uuden ostoksen hankintaa. Ja tällöin Bondora voi auttaa sinua, sillä voit hakea meiltä lainaa vain yhdessä minuutissa.

5 ehtoa ennen
lainahakemuksen tekemistä

Lainaehtomme

 • Vakuudettomia lainojamme on erittäin helppo hakea
 • 500-10 000 euroa, 3 kuukautta - 5 vuotta
 • Lainakorot alkaen 10%
 • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
 • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi
 • Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
 • Voit hakea lainaa jopa älypuhelimellasi

Miksi lainata
Bondorasta?

Hae lainaa missä ja milloin vaan

Kaikille meille sattuu odottamattomia vahinkoja. Auto tai pesukone voi yhtäkkiä hajota. Vahinkoja voi tapahtua keskellä yötä eikä kukaan ole niistä suojassa. Voit olla säästänut rahaa, mutta silti sitä jää puuttumaan, kun suunnitelet jotain isompaa kuten lomamatkaa, haluat ostaa uutta autoa tai alat remontoida kotiasi.

Voit hakea lainaa vaikkapa klo 2.00 yöllä ja pyhinä! Voit hakea lainaamme ympäri vuorokauden. Sinun ei tarvitse mennä toimistoon, verkossa olevan lainahakemuksemme voit täyttää jopa sängyssä.

Edullinen ja henkilökohtainen

Käytämme jo vuodesta 2009 uusinta teknologiaa, jotta lainaaminen olisi helppoa, edullista ja henkilökohtaista!

Kaikki lainatarjouksemme ovat henkilökohtaisia ja kohtuullisilla koroilla. Lainakorot alkaen 12%.

Nopeammin kuin koskaan

Voit hakea lainaamme verkossa ympäri vuorokauden. Voit tehdä hakemuksen myös puhelimessa. Lainahakemuksemme täyttämiseen kuluu alle minuuttia ja saat meiltä hetkessä alustavan lainatarjouksen. Lainatarjouksia teemme 7 päivää viikossa.

Tarjoamme turvallisen lainanhaun kaikkille lainaa tarvitseville. Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Tallennamme tiedot korkean turvatason palvelimille, joihin on mahdollista päästä käsiksi vain tarkasti valvotuissa olosuhteissa.

Valitse sopiva kuukausierä

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat meiltä vain minuutin kuluttua alustavan lainatarjouksen. Räätälöimme kaikki lainatarjoukset juuri hakijalle sopivaksi ja tarjoamme kohtuulliset korot. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykyjesi mukaan.

Sinulla on aikaa 72 tuntia tehdä päätös. Valitse sopivan suuruinen laina ja kuukausimaksu tarpeidesi ja maksukykyjesi mukaan. Kun se aika on ohi, hakemuksesi perutetaan automaattisesti eikä sinulla ole mitään velvollisuutta Bondoran lainojen suhteen.

Luotettava ja rehellinen

Laina-analyytikömme tarjoavat sinulle turvallisen lainanhaun ja Bondoralle antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Haluamme käsitellä kaikki hakemukset mahdollisimman nopeasti ja antaa sinulle vastauksen jo parin tunnin kuluttua.

Lainahakemuksia käsitellään 7 päivää viikossa eli myös viikonloppuna ja pyhinä. Olemme olemassa koko ajan!

Ei piilokuluja

Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen siirretään laina automaattisesti pankkitilillesi. Pankkisiirron kesto on noin 3-5 arkipäivää riippuen pankista.

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainasi etuajassa takaisin. Emme veloita siitä lisämaksua. Meillä ei myöskään ole piilokuluja. Saat tutustua kuluhin TÄÄLLÄ.

Kuinka voin hakea
lainaa Bondorasta?

 1. 01 Rekisteröidy ja
  lähetä lainahakemus
 2. 02 Valitse sopivin
  lainatarjous
 3. 03 Todenna henkilöllisyytesi ja
  allekirjoita sopimus

Lainatarjous yhdessä minuutissa!

0€